St. Patrick's Day

 
 
Post cover
Image courtesy of "Moss Avis"
Dette skjer i helgen – St. Patricks Day, vårrydding, diskofest og rave

Redaksjonen i Moss Avis har samlet noen tips til hva man kan finne på denne helgen.


Filmen «The Whale» vises også på kino denne helgen. Matzic, Refuzion, Ruud, Serzo og Svane. Denne helgen viser Odeon kino filmen «Everything Everywhere All at Once». – Hvem husker vel ikke Born to be alive, Kung Fu Fighting, YMCA, Disco Inferno, Hot Stuff, Gimme Gimme Gimme (a man after Midnight)? Det blir også skikkelig fest på Verket Scene denne lørdagen. I tillegg til de faste dyktige musikerne har de denne gangen med seg vokalistene Elise Voll Sundbø og Lars Petter Sauge, skriver arrangør. – Kvelden vil bringe en vanvittig fest, dans på bordene hele natten og høyt humør – i beste Old Irish Pub stil. – Har dere ikke ski eller brett, skal dere jaggu få leie det til halv pris denne dagen og. Det vil også komme konkurranser hvor du kan vinne fantastiske premier, skriver arrangøren på Facebook. På fredag er det St. Hos Cafe Røed blir det herlig irsk musikk under arrangementet « Vi har plukket ut noen tips til noen av det man kan gjøre denne helgen.
show more