Johannes Høsflot Klæbo

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Klæbo med fantomavslutning

Johannes Høsflot Klæbo hadde en forrykende avslutning i sporet og vant fredagens 10 kilometer i Falun. 900 meter før mål var Klæbo 0,4 sekunder bak Martin ...


Det var Arild som gjorde at jeg mistet hodet. – Kroppen kjennes bra ut, jeg syns det varierer fra dag til dag nå. Jeg var sliten igjen på onsdag. Han sa det var fire-fem bak på toppen. Det er lite trening og mer skirenn nå, men det fungerer det også. Da skjønte jeg at om jeg skulle kjempe om seieren måtte jeg ta i.
show more
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Ny suveren sprintseier til Johannes Høsflot Klæbo i Falun

Verdenscupdebutant Håkon Asdøl gikk en forrykende sprint og sikret seg også finaleplass. Der ble 25-åringen nummer seks. Fra semifinalen tok han seg videre på ...


Klæbo har vunnet 17 av de 27 individuelle rennene i verdenscupen denne vinteren. Dermed kan ikke Golberg, som røk ut i kvartfinalen i Falun, lenger innhente Klæbo i kampen om den gjeve krystallkula. I sammendraget i verdenscupen hadde Klæbo 239 poeng til gode på nettopp Golberg foran lørdagens renn. – Det var et stort hull i skien min. Jeg satte rett og slett staven ned i skien og dælja i bakken. Bjørnestad Skar så sterk ut, men fikk et ublidt møte med den svenske snøen i den siste utforkjøringen på Lugnet skistadion.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Klæbo sikret seier etter monsteravslutning: – Utrolig!

Martin Løwstrøm Nyenget så lenge ut til å ta seieren i fredagens verdenscuprenn i Falun, men nordmannen måtte gi tapt til Johannes Høsflot Klæbo som vartet ...


– Klart beste jeg har gjort i klassisk. Jeg har ikke vært i nærheten tidligere. Amundsen: – Klart beste jeg har gjort Amerikaneren var blant de fem beste på de første passeringene frem til 4,3 kilometer, men tapte tid i andre halvdel av løpet. – Jeg fikk bra sekundering av Arild i dag. – Det var Arild som gjorde at jeg mistet hodet på slutten, sier en smilende Klæbo.
show more
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Kan tangere utrolig Johaug-rekord

Langrennsstjernen Johannes Høsflot Klæbo avsluttet i egen klasse og tok sin 16. seier i verdenscupen denne sesongen. 20 ser ikke umulig ut før de siste ...


– I dag var det nesten så jeg koste meg oppover. Hovedpersonen selv tenker ikke på rekorder i like stor grad. Det er det ingen garanti for. Alle var innenfor topp ti før bursdagsbarnet Calle Halfvarsson (34) dyttet Mikael Gunnulfsen ned til 11.-plass. – Vi må bare prøve å holde oss friske. Martin Løwstrøm Nyenget ble toer med 10,7 sekunder opp til Klæbo.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Klæbo utklasset alle - Valnes på andreplass

Ingen klarte å gjøre noe med Johannes Høsflot Klæbo på skøytesprinten i Falun lørdag. – Finalen var helt ekstrem. Vi begynte å ploge inn i siste svin, ...


Klæbo har vunnet 17 av de 27 individuelle rennene i verdenscupen denne vinteren. I sammendraget i verdenscupen hadde Klæbo 239 poeng til gode på nettopp Golberg foran lørdagens renn. Dermed kan ikke Golberg, som røk ut i kvartfinalen i Falun, lenger innhente Klæbo i kampen om den gjeve krystallkula. – Det var et stort hull i skien min. Bjørnestad Skar så sterk ut, men fikk et ublidt møte med den svenske snøen i den siste utforkjøringen på Lugnet skistadion. Vi begynte å ploge inn i siste svin, så det er vanskelige sprintløyper her.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Klæbo slått i sprintprologen av svenske i Falun

Johannes Høsflot Klæbo gikk ikke det raskeste løpet i kvalifiseringen til verdenscupsprinten i Falun. Han måtte se svensken Edvin Anger være bedre.


Deretter fulgte Even Northug, Erik Valnes og Håkon Asdøl på de fire neste plassene. Ansgar Evensen endte på den sure 31.-plassen og greide akkurat ikke å kvalifisere seg. Det skilte 85 hundredels sekund mellom dem på toppen av resultatlistene.


Post cover
Image courtesy of "Møre"
Klæbo med heftig avslutning i Falun – ny norsk dominans

Klæbo smilte komfortabelt då han sette seg i leiarstolen, vel vitande om at dette kunne bli ein ny triumf. Det vart det.


Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.
show more
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Klæbo med nytt superrenn – tok sin 62. verdenscupseier i karrieren etter sekundstrid

Johannes Høsflot Klæbo festet et allerede sterkt grep om verdenscupen sammenlagt da han vant fredagens 10-kilometer i Falun. Trønderen avsluttet kruttsterkt ...


Klæbo viste glitrende klassiskform og vant med 10,7 sekunder foran Martin Løwstrøm. På siste passering før mål ledet Martin Løwstrøm Nyenget med 0,4 sekunder på Klæbo, men sistnevnte viste forrykende fart den siste kilometeren og var til slutt klart foran i mål. Johannes Høsflot Klæbo festet et allerede sterkt grep om verdenscupen sammenlagt da han vant fredagens 10-kilometer i Falun.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Klæbo med kanonavslutning: – Nå blir det PlayStation

Trønderen står dermed med 16 verdenscupseirer denne vinteren. «Verdensrekorden» til Therese Johaug lyder på 20. Tre sprintrenn og 20 km fellesstart i Lahti ...


i Lahti i februar i fjor. Mikael Gunnulfsen var tilbake og gikk sitt første verdenscuprenn siden 10 km klassisk på Beitostølen i desember i fjor. Stokke stiv gikk han i mål til 10. Det går mest i det om dagen. Det går stort sett i Call of Duty med kompisene, gliser han og virker veldig avslappet om dagen. – Jeg har aldri vært i nærheten av å ha en så god sesong.
show more
Post cover
Image courtesy of "folkebladet.no"
(+) Klæbo med ny sprintoppvisning – belønner seg selv med sjeldent hjemmebesøk

Johannes Høsflot Klæbo (26) viste konkurrentene ryggen og vant skøytesprinten i Falun. Deretter satte han seg i bilen og kjørte rett hjem til Trondheim.


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Klæbo med ny sprintoppvisning – belønner seg selv med sjeldent hjemmebesøk

Johannes Høsflot Klæbo viste konkurrentene ryggen og vant skøytesprinten i verdenscupen i Falun lørdag. Det ble en norskfransk finale.


– Det ble litt av en sesong på deg. Det stoppet fullstendig opp i finalen, og det ploging i nedoverbakkene. – Det var et stort hull i skien min. Folk som har trøblet med skader gjør det ofte bra til tross for mye alternativ trening. – I dag ble det først og fremst et taktisk skirenn, stort sett. Klæbo har vunnet 17 av de 27 individuelle rennene i verdenscupen denne vinteren. Dermed kan ikke Golberg, som røk ut i kvartfinalen i Falun, lenger innhente Klæbo i kampen om den gjeve krystallkula. Jeg satte rett og slett staven ned i skien og dælja i bakken. I 2023 har jeg vært hjemme i Trondheim i to dager. Underveis var det ulike opplegg fra konkurrentene for å få Klæbo ut av lage, men de lyktes ikke denne gangen heller. Klæbo innfridde som kjempefavoritt og tok seg av seieren i finalen foran formsterke Erik Valnes. Der venter det en ny bysprint i hovedstaden Tallinn.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Klæbo: - Jeg mistet hodet

Johannes Høsflot Klæbo vant 10 kilometer intervallstart. 10 sekunder foran Martin Løwstrøm Nyenget. En enorm sluttspurt gjorde at Klæbo vant ...


Han forteller selv at han er i god form. Han har også mulighet til å slå Martin Johnsrud Sundbys poengrekord. Han skal ha æren for den, forteller Klæbo i intervju med Viaplay.


Post cover
Image courtesy of "Telemarksavisa"
Etterlengtet comeback: – Det hadde vel sett litt penere ut for besteforeldrene

FALUN: Mikael Gunnulfsen (29) var endelig tilbake i verdenscupen. Telemarkingen ble nummer 11 i Falun. Han skulle gjerne imponert besteforeldrene og andre ...


Hovedpersonen selv tenker ikke på rekorder i like stor grad. seier i verdenscupen denne sesongen. Alle var innenfor topp ti før bursdagsbarnet Calle Halfvarsson (34) dyttet Mikael Gunnulfsen ned til 11.-plass. – Fader heller, det var ikke noe dårlig renn heller. Langrennsstjernen Johannes Høsflot Klæbo avsluttet i egen klasse og tok sin 16. Topp-ti er jo det alle legger merke til, sier Gunnulfsen, IF Ørn-løperen fra Skien og Åfoss, til NRK.
show more