John Wick

 
 
Post cover
Image courtesy of "Gamereactor Norge"
Keanu Reeves og Chad Stahelski tar en pause fra John Wick

Chad Stahelski, regissøren av John Wick-filmene, har snakket om hva den kommende John Wick: Chapter 4 betyr for franchisen, så vel som for ham personlig.


Det er derfor de begynner å stable seg opp." Vi måtte gå så over bord, så ekstreme å presse det for å fortelle deg at det var helt symbolsk. Vi vil at seerne skal vite at vi ler. Jeg har prøvd å være multitasker-regissør - prepping av en ting mens du arbeider på en annen - men jeg kan ikke. Keanu og jeg skal ta en lang tur til Tokyo. "I våre sinn er Keanu og jeg ferdige for øyeblikket. Hvis disse ideene fester seg lager vi kanskje en film." Jeg er sikker på at studioet har en plan. Vi skal sitte i Imperial Hotel Scotch Bar og si 'Hva tror du?' Vi skal ha et par 20 år gamle whiskyer og skrive noen ideer på servietter. Hvis det er det samme denne gange, vil vi gjøre en japansk turné og slippe filmen i september. Hvis alle elsker den og det går bananas tar vi et stille minutt. Vi skal gi John Wick en pause.
show more
Post cover
Image courtesy of "Gamereactor Norge"
Vinn billetter og andre kule John Wick-premier

John Wick-filmene er nå ikoniske. Ikke bare satte de skuespilleren Keanu Reeves og hans realistiske tilnærming til stunts på kartet, de minnet oss alle om ...


Vi feirer den kommende utgivelsen av den fjerde filmen i serien, John Wick: Chapter 4, med en konkurranse der du kan vinne kinobilletter og andre godsaker. Hittil har det kommet tre filmer, som alle har vært en stor suksess, både blant kritikere og kinopublikum. De har også kontinuerlig utvidet John Wick-universet, og historien handler nå ikke bare om en tidligere leiemorder som desperat prøver å finne en vei ut, men om et mye dypere filmunivers. Alt du trenger å gjøre for å delta, er å svare på quizspørsmålene nedenfor. Ikke bare satte de skuespilleren Keanu Reeves og hans realistiske tilnærming til stunts på kartet, de minnet oss alle om at godt koreograferte stunts kan skape enorm underholdningsverdi i seg selv. John Wick-filmene er nå ikoniske.
show more