Nytt på nytt

 
 
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
Derfor er hun borte

Derfor er hun borte · For to uker siden var komiker Isalill Kolpus (33) å se i Sørensens stol, deretter var Sigrid Bonde Tusvik (43) å se i programmet. · - ...


Det opplyste prosjektleder for «Nytt på nytt», Kjetil Kooyman, til Se og Hør forrige uke. Fredag kveld er det skuespiller Liv Gulbrandsen (49) som vikarierer for «Side om side»-profilen. Og årsaken til at Sørensen er ute er nettopp «Side om side».


Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Derfor er hun borte

For to uker siden var komiker Isalill Kolpus (33) å se i Sørensens stol, deretter var Sigrid Bonde Tusvik (43) å se i programmet. Fredag kveld er det ...


Det opplyste prosjektleder for «Nytt på nytt», Kjetil Kooyman, til Dagbladet forrige uke. Fredag kveld er det skuespiller Liv Gulbrandsen (49) som vikarierer for «Side om side»-profilen. Og årsaken til at Sørensen er ute er nettopp «Side om side».


Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Uteblir - igjen

Det samme gjelder også denne fredagen. Forrige uke ble Sørensen erstattet med komiker Sigrid Bonde Tusvik (43). Denne ukens vikar er Liv Gulbrandsen (49).


Sørensen har måtte ha vikar flere ganger denne sesongen på grunn av «Side om side». Grunnen til 45-åringens lange fravær skyldes innspillingen av den siste sesongen av komiserien «Side om side». Denne ukens vikar er Liv Gulbrandsen (49).