Johannes Thingnes Bø

 
 
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Johannes Thingnes Bø holdt konkurrentene unna – vant klart i Holmenkollen

Dominante Johannes Thingnes Bø tok sin 15. enkeltseier i verdenscupen denne sesongen da han vant lørdagens jaktstart i Holmenkollen.


På siste skyting skjøt Thingnes Bø fullt hus igjen og kunne marsjere inn til en suveren seier. Bærum-mannen startet jaktstarten som nummer fem. 29-åringen skjøt feilfritt på liggende skyting på de to første rundene og økte dermed forspranget med over minuttet til Sturla Holm Lægreid som nærmeste konkurrent.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Kong Harald gliste av Bø-showet

Johannes Thingnes Bø benyttet mulighet til å showe for de fremmøtte i Holmenkollen. Det satte kong Harald pris på.


Det var stas, sier Johannes Thingnes Bø til TV 2. Så viste han «hysjetegnet» til de fremmøte og smilte. Johannes Thingnes Bø benyttet mulighet til å showe for de fremmøtte i Holmenkollen.


Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Thingnes Bø lekte seg til ny Kollen-seier

Dominante Johannes Thingnes Bø tok sin 15. enkeltseier i verdenscupen denne sesongen da han knuste konkurrentene på lørdagens jaktstart i Holmenkollen.


Mot slutten hadde han tid til å showe litt og vant med klar margin til resten av feltet. Stryningen tok med det sin sjette jaktstartseier på sju forsøk i vinterens verdenscup. På oppløpet gikk han med det norske flagget og bukket til publikum.


Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Svarer Sverige

Johannes Thingnes Bø (29) tok nok en overlegen seier i Holmenkollen. Gesten hans på siste skyting fikk den svenske legenden Björn Ferry til å reagere.


- Det er en perfekt reaksjon. Det feiret han med å bukke til kongen og norsk flagg inn på stadion. - Det er et godt poeng. - Det er stort. - For en showmann han er. Jeg visste jeg kom til å bli nervøs, men det var en godt sisteskudd, forklarer Thingnes Bø etter målgang til TV 2.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Thingnes Bø lekte seg i Holmenkollen og hysjet mot publikum: – Jeg blir rørt

– Jeg blir rørt, sier showmann-kollega Petter Northug på TV 2s direktesending. Da hadde Thingnes Bø nettopp stoppet opp før siste skudd i siste serie, vendt seg ...


[Thingnes Bø](https://www.vg.no/tag/johannes-thingnes-boe) foran Kong Harald og resten av publikum i Holmenkollen. Det er artig å se at han byr litt på seg selv, utdyper Northug overfor VG. – Fallhøyden er ganske stor om man gjør det. Han gikk i mål 32 sekunder foran franske Quentin Fillon Maillet. [Holmenkollen](https://www.vg.no/sport/skiskyting/i/ab8R4d/thingnes-boe-inn-til-ledelse-i-holmenkollen), og gjorde det aldri spennende på hjemmebane. På ett øyeblikk ble Thingnes Bøs suverene sesong oppsummert tilnærmet perfekt.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Johannes Thingnes Bø skapte show i Holmenkollen: – Jeg blir rørt

Dominante Johannes Thingnes Bø (29) tok sin 15. enkeltseier i verdenscupen denne sesongen da han vant lørdagens jaktstart i Holmenkollen.


Jeg visste at jeg kom til å bli litt nervøs, men det var et godt skudd på den siste og en god serie, sier Johannes Thingnes Bø til TV 2. Thingnes Bø var aldri i tvil om at han kom til å vinne, og viste det tydelig. Det var en ekstrem følelse, fortsatte han. – Det var en fantastisk følelse. Det er ikke annet enn helt konge!, utbrøt TV 2s kommentator. – Det er verdens mest fortjente applaus.
show more
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Thingnes Bø med frekk feiring på standplass: – Jeg blir rørt

Johannes Thingnes Bø var så suveren at han kunne starte feiringen allerede på siste skyting. Da måtte selv kongen humre med.


Det er perfekt kombinasjon, sier Thingnes Bø. – Det var perfeksjon hele rennet. Det er en feiring en konge verdig, sier Dale. At han gjorde det i dag er skikkelig rått. – Jeg så det faktisk i sted da jeg fikk en melding i gruppa vår at det var en lagkompis som skrev «din syke jævel» eller noe slik. – Det er jo litt «cocky».
show more