Milano-Sanremo

 
 
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Van der Poel smadret konkurrentene i årets første monument

Mathieu van der Poel (28) rykket mot toppen av Poggio, holdt unna og kunne juble for seier i Milano-Sanremo.


– Dette er ett av rittene jeg virkelig ville vinne, og måten jeg vant det på i dag, det er langt over hva jeg forventet, sier van der Poel i seiersintervjuet. Dermed kunne van der Poel juble for sin tredje monument-seier så langt i karrieren. Mathieu van der Poel (28) rykket mot toppen av Poggio, holdt unna og kunne juble for seier i Milano-Sanremo.
show more
Post cover
Image courtesy of "LANDEVEI.NO"
Overlegen seier: Vant Milano-Sanremo 62 år etter bestefar | LANDEVEI.NO

Det ble en kamp mellom de store stjernene i Milano-Sanremo 2023, men over toppen på Poggio avgjorde Mathieu van der Poel, som tok sin første seier i rittet.


Markus Hoelgaard (Trek-Segafredo) deltok også. Sven Erik Bystrøm (Intermarché-Circus-Wanty) ble beste norske rytter på 62. Det ble en stjerneduell uten like i lørdagens Milano-Sanremo. [monumentseieren](https://www.landevei.no/proffsykling/hva-er-sykkelsportens-fem-monumenter) til Van der Poel. Det ble raskt tydelig at seierskampen sto mellom dem. Nedover mot Sanremo var det Van Aert som var den mest toneangivende i forfølgelsen, men maktet ikke å knappe noe inn på ledelsen til Van der Poel.
show more
Post cover
Image courtesy of "Eurosport"
Van der Poel knuste sykkeleliten: – Over all forventning

Mathieu van der Poel satte flere av verdens største syklister på plass i Milano-Sanremo.


Jeg visste at jeg kom til å angripet mot toppen av Poggio. Jeg er virkelig glad over denne seieren, sier han til arrangøren. Jeg sa til laget mitt opp Cipressa at jeg følte beina mine var ganske så bra. Milano - Sanremo Jeg klarte å finne en liten luke mellom Pogacar og murveggen.


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Van Der Poel til topps i Milano – Sanremo

I et sterkt felt var det de store kanonene i internasjonal sykkel som gjorde opp seg imellom om seieren i spurternes monument. Van der Poel skaffet seg ...


Dermed gjentok han bragden til sin egen bestefar, Raymond Poulidor, fra 1961. Uno-X deltok ikke i rittet, og Markus Hoelgaard (Trek-Segafredo) og Sven Erik Bystrøm (Intermarché) var dermed de eneste norske syklistene i feltet. I utforkjøringen var det ingenting å gjøre med 28-åringen og nederlenderen kunne til slutt juble for seieren i mål.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Van Der Poel til topps i Milano – Sanremo

I et sterkt felt var det de store kanonene i internasjonal sykkel som gjorde opp seg imellom om seieren i spurternes monument. Van der Poel skaffet seg ...


Dermed gjentok han bragden til sin egen bestefar, Raymond Poulidor, fra 1961. Uno-X deltok ikke i rittet, og Markus Hoelgaard (Trek-Segafredo) og Sven Erik Bystrøm (Intermarché) var dermed de eneste norske syklistene i feltet. I utforkjøringen var det ingenting å gjøre med 28-åringen og nederlenderen kunne til slutt juble for seieren i mål.
show more