Brann Viking

2024 - 4 - 14

Viking og Brann deler poengene etter dramatisk kamp: Hva skjedde egentlig?

Brann - dramatisk kamp - fotballkamp - SR-Bank Arena - ulrik mathisen - vestlandsderby - Viking

Viking og Brann kjempet på SR-Bank Arena i et intenst vestlandsderby. Les alt om den dramatiske kampen her! ⚽

Viking og Brann møttes til et hett vestlandsderby på SR-Bank Arena, og kampen endte uavgjort med 1-1. Det ble en intens kamp preget av tøffe dueller og store sjanser. Brann kom under mot Viking, men kjempet seg tilbake i andre omgang og sikret ett poeng i Stavanger. En dramatisk hendelse oppsto da Viking-midtstopper Djibril Diop og keeper Patrik Gunnarsson kolliderte stygt innenfor feltet.

Aftenbladet sendte direktesendinger før og etter kampen, og fans kunne følge med på spenningen mellom de to erkerivalene. En frekk gest av en Brann-spiller mot Viking førte til at et mål ble annullert i sluttminuttene av kampen. Ulrik Mathisen ble slått ut i det fartsfylte oppgjøret.

Interessant faktum: Ulrik Mathisen dundret i bakken på tampen av kampen, og SR-Bank Arena holdt pusten. Dette viser hvor intenst det var mellom Viking og Brann. Fans fikk virkelig oppleve spenningen og lidenskapen i et ekte fotballderby på vestlandet.

Ny hodesmell da Brann og Viking delte poengene i hett ... (Dagsavisen)

(Viking - Brann 1-1). Viking og Brann måtte dele på poengene på SR-Bank Arena i et vestlandsderby preget av store sjanser og tøffe dueller.

Image courtesy of "Brann"

Poeng i Stavanger etter intens kamp (Brann)

Brann kom under mot Viking i Stavanger, men fikk med seg ett poeng hjem til Bergen etter en sterk andre omgang.

Dramatisk kamp mellom Brann og Viking endte uavgjort (Nettavisen)

Brann slo inn foran mål, og inne i feltet smalt Viking-midtstopper Djibril Diop og keeper Patrik Gunnarsson sammen i en stygg kollisjon. – Det er en livsfarlig ...

Image courtesy of "Aftenbladet.no"

Se vår direktesending etter Viking – Brann her (Aftenbladet.no)

Aftenbladet sender direkte fra SR-Bank Arena både før og etter Vikings oppgjør mot erkerivalen Brann.

Image courtesy of "VG Nå"

Frekk Finne-gest mot Viking – så ble målet annullert (VG Nå)

(Viking – Brann 1–1) Det gikk hardt for seg i et fartsfylt vestlandsderby. På overtid smalt det virkelig da Ulrik Mathisen ble slått ut.

Brann-spiller slått ut etter skrekksmell (TV 2)

STAVANGER (TV 2): SR-Bank Arena holdt pusten da Ulrik Mathisen dundret i bakken på tampen av en heftig fotballkamp.