Brann mot hamarkameratene

2024 - 4 - 17

Heggebø reddet Brann fra nedtur mot HamKam

Brann -- HamKam -- brann hamkam Aune Heggebø - Brann - Bård Finne - Felix Horn Myhre - HamKam - Heggebø - Marcus Sandberg - Niklas Castro - Niklas Jensen Wassberg - Svenn Crone - Ulrik Mathisen - brann hamkam

Aune Heggebø ble redningen da Brann slo HamKam 1-0 i en dramatisk kamp. Les mer her!

Heggebø avverget Brann-nedtur med sen scoring mot HamKam. Niklas Castro slo en bruddball til Felix Horn Myhre, som fant Bård Finne og Heggebø scoret målet. Yndlingen Heggebø (22) sørget for sesongens første hjemmeseier i en tett kamp mot HamKam.

Brann dominerte, men slet med å skape sjanser. Innbytter Aune Heggebø ble redningen med sitt vinnermål i det 82. minutt. Mot en heroisk Marcus Sandberg i mål, avgjorde Heggebø kampen med sin skarpe avslutning i feltet.

Selv med åtte minutters igjen på kampuret, var det Heggebø sin klokskap som sikret seieren for Brann. Han kom inn fra benken og viste lagkameratene veien forbi HamKam-muren. Brann vant 1-0, og Heggebø ble kampens store helt.

I et annet spenningsmoment på dagsorden, ble det avslørt at Niklas Jensen Wassberg pådro seg en langtidsskade mot Viking. Sammen med Ulrik Mathisen og Svenn Crone som også fikk skader under samme kamp, var det en tøff dag for HamKam.

Heggebø avverget Brann-nedtur med sen scoring mot HamKam ... (Dagsavisen)

Niklas Castro slo en bruddball til Felix Horn Myhre. Han fant Bård Finne, som kjempet seg til dødlinja mellom to motspillere og slo skrått ut, og Heggebø scoret ...

Image courtesy of "VG Nå"

Yndlingen Heggebø reddet Brann (VG Nå)

(Brann – HamKam 1–0) «Hulken» Aune Heggebø (22) sørget for sesongens første hjemmeseier.

Image courtesy of "Nettavisen"

Heggebø avverget Brann-nedtur da HamKam ble slått 1-0 (Nettavisen)

Brann dominerte kampen, men slet med å skape sjanser mot HamKam. Innbytter Aune Heggebø ble redningen med sitt vinnermål i det 82. minutt.

Image courtesy of "HamKam"

Det ble bare nesten mot Brann (HamKam)

Med åtte minutter igjen på kampuret kom avgjørelsen da Branns Aune Heggebø var våken inne i feltet og satte ballen bak en heroisk Marcus Sandberg som igjen ...

Brann måtte kjempe seg til seier: - Jeg blir bekymret (TV 2)

Aune Heggebø så lagkameratene stange mot HamKam-muren fra benken. Så kom han inn og avgjorde kampen.

Image courtesy of "Brann"

Her er laget som starter dagens HamKamp (Brann)

Niklas Jensen Wassberg pådro seg en langtidsskade under kampen mot Viking og i tillegg fikk Ulrik Mathisen og Svenn Crone seg en smell i samme kamp.