Aston Villa

2024 - 4 - 18

Aston Villa Overrasker i Europa: Fra Helten til Skurken og Tilbake Igjen

keeper Aston Villa - Conference League - Emiliano Martínez - Europaleague - Lille - Matty Cash - Premier League - straffesparkkonkurranse - keeper

Aston Villa overrasker alle og sniker seg videre i Europa, men keeperens uvanlige oppførsel skaper kontrovers blant fansen!

Aston Villa overrasket alle i en spektakulær kvartfinalekamp mot Lille i Europa. Med Lille ledende 2-0 og bare minutter igjen av ordinær tid, dukket Matty Cash opp og banket inn Villas redusering fra imponerende 20 meter. En utrolig vending i kampen som satte scenen for det som skulle bli en spektakulær seanse. Men dramaet stoppet ikke der. I straffesparkkonkurransen ble Aston Villa-keeperen Emiliano Martínez både skurken og helten. Etter å ha provosert hjemmefansen fikk han sitt andre gule kort, men unngikk utvisning og endte opp med å være avgjørende i straffesparkene. En utrolig prestasjon som viste keeperens mental styrke og talent. På en dårlig dag kom Aston Villa tilbake og vant kvartfinalen mot franske Lille i conferenceligaen. En imponerende seier som vil bli husket i lang tid. Aston Villa har virkelig vist at de er en kraft å regne med i Europa!

Image courtesy of "Radio Haugaland"

Aston Villa snek seg videre i Europa (Radio Haugaland)

Lille ledet 2-0 og lå an til å gå videre med få minutter igjen av ordinær tid. Så dukket Matty Cash opp og banket inn Villas redusering fra 20 meter. Skuddet ...

Image courtesy of "VG Nå"

Martinez fikk to gule kort og ble så helten for Aston Villa (VG Nå)

I straffesparkkonkurransen provoserte Emiliano Martínez hjemmefansen. Det gjorde at han fikk sitt andre gule kort, men han slapp utvisning.

Image courtesy of "Dagsavisen"

Villa-keeper fikk to gule kort – ble likevel straffehelt i Europa (Dagsavisen)

På en dårlig dag kom Aston Villa tilbake og vant kvartfinalen mot franske Lille i conferenceligaen. Avgjørelsen falt på straffer.

Image courtesy of "Sporten.com"

Total forvirring da eneste Premier League-klubb gikk videre til ... (Sporten.com)

Forvirringen var total da Emiliano Martinez fikk sitt andre gule kort i straffesparkkonkurransen mellom Aston Villa og Lille i Conference ...