City - Chelsea

2024 - 4 - 20

Manchester City sikret FA-cupfinaleplass etter seier mot Chelsea

Bernardo Silva - Chelsea FC - FA-cupen - Fotball - Kalvin Phillips - Manchester City - Pep Guardiola - Wembley Stadium

Manchester City slo Chelsea 1-0 og er klare for FA-cupfinalen! Les mer om veien til finaleplassen og Pep Guardiolas saftige uttalelser etter kampen.

Manchester City sikret seg en etterlengtet plass i FA-cupfinalen etter en spennende seier mot Chelsea. Med en knapp 1-0 seier på Wembley lørdag, skal de møte vinneren av den andre semifinalen mellom Coventry og Manchester. Bernardo Silva ble matchvinner og sender laget til finalen, til stor glede for både fansen og manager Pep Guardiola. Etter kampen uttrykte Guardiola både glede og irritasjon over lagets innsats, og spesielt Bernardo Silvas heroiske prestasjon. En velfortjent finaleplass for Manchester City som viser styrke og utholdenhet på veien mot seier. Manchester City er klare for å kjempe om sin andre strake FA-cuptittel og gir fansen enda en grunn til å juble!

Image courtesy of "ABC Nyheter"

Manchester City klar for FA-cupfinale – slo Chelsea 1-0 etter ... (ABC Nyheter)

Manchester City skal sent i mai spille om sin annen strake FA-cuptittel. Veien dit ble klar da Chelsea ble slått 1-0 på Wembley lørdag.

Image courtesy of "Nettavisen"

Manchester City finaleklare etter Chelseas sjansesløseri: – Ikke vant ... (Nettavisen)

Manchester City er klare for finalen i FA-cupen etter seieren over Chelsea. Der vil de møte vinneren av den andre semifinalen mellom Coventry og Manchester ...

Silva sendte Manchester City til FA-cupfinale: – Glad etter en ... (Dagsavisen)

Image courtesy of "VG Nå"

Syndebukken sendte «utslitte» City til cupfinale: – Vi var døde (VG Nå)

(Manchester City - Chelsea 1–0) Pep Guardiola kom med en saftig tirade etter at Bernardo Silva (29) sendte City til FA-cupfinale.

Image courtesy of "Sporten.com"

Banker inn mål for Chelsea! Pep Guardiola trist Manchester City ... (Sporten.com)

Det er to spillere som Pep Guardiola angret på at han ikke benyttet seg mere av mens han kunne. - Eks Leeds stjerne Kalvin Phillips som har mistet all.

FA-cupen: - Han er dyktig, men litt heldig (Dagbladet.no)

Bernardo Silva ble matchvinner da Manchester City tok seg videre til FA-cupfinalen. Det uten Erling Braut Haaland i troppen. Manchester City-manager Pep ...