Rosenborg

2024 - 4 - 27

Rosenborg Vinner Igjen med Siste Minutt Mål!

Koteng Arena - Rosenborg - Røa - Toppserien

Rosenborg sikret seieren i siste minutt mot Røa og fortsetter å imponere med fem strake seire. Les mer her!

Rosenborg leverer nok en imponerende prestasjon ved å sikre seieren i siste minutt mot Røa på Koteng Arena. Med fem strake seire viser laget en imponerende form i årets sesong i Toppserien. Kampen startet med sterk motstand fra Røa, som presset høyt og utfordret Rosenborg tidlig. Likevel klarte Rosenborg å holde seg i kampen og avgjorde til slutt med besluttsomhet og styrke.

Det var en jevn kamp som endte 1-0 til fordel for Rosenborg, som nå står uten poengtap så langt i sesongen. Dagens seier var et resultat av lagets evne til å jobbe hardt til siste minutt og unngå store feil. Keeperen Rugile Rulyte viste seg som en pålitelig skikkelse, og stolpen ble lagets beste venn da Røa presset på. Rosenborgs seiersrekke viser tydelig lagets målbevissthet og evne til å håndtere presset i krevende situasjoner.

Rosenborgs suksesshistorie fortsetter å skrive seg inn i fotballens historiebøker med hver seier de henter hjem. Fansen kan se frem til spennende kamper og nervepirrende øyeblikk med dette formsterke laget. Rosenborgs prestasjoner lover godt for resten av sesongen, og motstanderne bør være på vakt hvis de ønsker å utfordre dette ustoppelige laget.

Image courtesy of "Trønder-Avisa"

(+) Nok en gang avgjorde Rosenborg seint (Trønder-Avisa)

TRONDHEIM (Nidaros):. Rosenborg – Røa 1–0 (0–0). – Jeg mener det er ekstremet givende at laget har funnet en måte å stå på til helt på tampen, ...

Image courtesy of "Rosenborg"

Femte strake seier (Rosenborg)

Røa var gjester på Koteng Arena da Rosenborg jaktet sin femte strake seier. Bortelaget får den beste starten på kampen og presser Rosenborg høyt i starten ...

Image courtesy of "Gauldalsposten"

Fjerde strake seier for Rosenborg (Gauldalsposten)

Etter dagens 1-0-seier står Rosenborg uten poengtap så langt i årets sesong i Toppserien lørdag.

Image courtesy of "Aftenposten"

Unngikk megatabbe - tok seieren i siste minutt (Aftenposten)

Rosenborg - Røa 1 - 0 (0 - 0): «Stolpen kan være en keepers beste venn». Det er nok et utsagn Rugile Rulyte stiller seg bak.