Arsenal

2024 - 4 - 28

Arsenal sjokkerer rivalen med dristig grep: Ekspert kaller det 'idiotisk'

arsenal tottenham -- tottenham -- tottenham arsenal Arsenal - Manchester City - Nils Johan Semb - Premier League - Tottenham - arsenal tottenham - tottenham - tottenham arsenal

Arsenal senker Tottenham og vinner viktig kamp i ligaen - NRKs ekspert er imponert!

Arsenal tok en oppsiktsvekkende seier over erkerivalen Tottenham i en spennende ligakamp. En dristig manøver fra 'The Gunners' blir hyllet av NRKs ekspert, selv om noen kaller det idiotisk. Tottenham scoret, men Arsenal-keeper Raya forærte ballen til motstanderen, noe som skapte kaos og kritikk blant kommentatorene. Til tross for kjempetabber, klarte Arsenal å vinne og legge press på ligakonkurrentene.

I et ellevilt drama slo Arsenal erkerival Tottenham 3-2 på bortebane. Laget var dødelig effektivt og avgjorde kampen før pausen, mens Tottenham kjempet seg tilbake etter hvilen. Med intense sluttminutter klarte Arsenal å holde unna og sikre seieren. Arsenal's seier over Tottenham legger press på Manchester City i ligatabellen og gir fansen håp om liga triumf.

Interessant nok, Arsenal har vunnet mot Tottenham i flere viktige kamper de siste årene, noe som viser styrken i deres rivaliserende forhold. I tillegg har Arsenal-keeper Raya fått mye kritikk etter kjempetabber, men hans lagkamerater støttet ham til en avgjørende seier i denne intense kampen.

Oppsiktsvekkjande Arsenal-grep felte rivalen: – Idiotisk av Spurs (NRK)

Arsenal senka Tottenham i jakta på ligagull. Eit oppsiktsvekkjande daudballgrep frå «The Gunners» blir hylla av NRKs ekspert.

LIVE: Spurs - Arsenal (Dagbladet.no)

Spurs reduserte. Arsenal-keeper Raya forærte ballen til Cristian Romero som scoret. - Det går ikke an, det er klovnespill, sier Nils Johan Semb på Viaplay.

Nådeløse Arsenal slo erkerival Tottenham tross kjempetabbe og ... (Dagsavisen)

(Tottenham - Arsenal 2-3). Arsenal var dødelig effektive og avgjorde langt på vei rivalkampen mot Tottenham før pause. «The Gunners» tok viktige poeng i ...

Image courtesy of "Nettavisen"

Arsenal slapp med skrekken – Raya slaktes etter kjempetabbe (Nettavisen)

Arsenal holdt på å rakne mot Tottenham, men de tok til slutt en meget viktig seier.

Ellevilt drama: Arsenal holdt unna mot erkerival Tottenham (TV 2)

Premier League-leder Arsenal scoret tre ganger borte mot Tottenham - før pause! Etter hvilen våknet hjemmelaget.

Image courtesy of "VG Nå"

Arsenal slo byrival Tottenham – legger press på Manchester City (VG Nå)

(Tottenham – Arsenal 2–3) Arsenal rodde i land seieren etter intense sluttminutter.