City

2024 - 4 - 28

Haaland tilbake med brak etter skadepause - Manchester City i førersetet

Nottingham Forest Arsenal - Erling Braut Haaland - Manchester City - Nottingham Forest - Premier League - tittelracet

Erling Braut Haaland gjorde et imponerende comeback og scoret for Manchester City, som fortsetter sin seiersrekke i Premier League.

Erling Braut Haaland returnerte fra skade og imponerte stort da han scoret for Manchester City i seieren mot Nottingham Forest. Etter bare ti minutter på banen satte Haaland ballen i nettet og bidro til lagets 2-0 triumf. Dette resultatet opprettholder Citys ubeseirede rekord i Premier League. Haalands comeback har sendt bølger gjennom tittelracet, der City nå svarer Arsenal med full styrke. Fansen jublet over Haalands mål, samtidig som rivaliserende lag som Liverpool ble latterliggjort av entusiastiske City-tilhengere. Den unge stjernespillerens tilbakekomst har skapt store forventninger i fotballverdenen, og hans scoringsferdigheter har fått både motstandere og tilhengere til å ta notis. Haalands mål har ikke bare rystet Manchester Citys motstandere, men også skapt spenning og engasjement blant fotballentusiaster verden over.

Haaland tilbake med mål etter skadetrøbbel – Manchester City opp i ... (Dagsavisen)

Manchester City fortsatte sin ubeseirede rekke i Premier League med 2-0-seier over Nottingham Forest søndag. Erling Braut Haaland kom inn og scoret.

Image courtesy of "VG Nå"

Haaland tilbake fra skade med scoring – City svarte Arsenal i tittelracet (VG Nå)

(Nottingham Forest - Manchester City 0–2) Han trengte bare ti minutter etter returen fra skade. Så kom Erling Braut Haalands gledesutbrudd i mikrofonen bak ...

Image courtesy of "Nettavisen"

Haaland tilbake med scoring – Manchester City ble rystet (Nettavisen)

Manchester City's Erling Haaland celebrates after scoring their side's second goal of the game during the. JUBEL: Erling Braut Haaland scoret mot Nottingham ...

Haaland tilbake med mål - fansen latterliggjorde Klopp (TV 2)

Erling Braut Haaland scoret i comebacket da Manchester City la press på Arsenal i tittelkampen.

Tilbake med et smell: - Nådeløst (Dagbladet.no)

Erling Braut Haaland (23) tilbake med scoring for Manchester City. Feiringen hans vekker oppsikt.