2024 - 4 - 28

Arsenal knuste erkerival Tottenham i ellevilt London-derby

arsenal tottenham -- tottenham arsenal Arsenal - Football rivalry - London - Manchester City - Premier League - Tottenham - arsenal tottenham - tottenham arsenal

Arsenal gikk seirende ut i det intense oppgjøret mot Tottenham, legger press på Manchester City og imponerer med dødelig effektivitet.

Arsenal gikk seirende ut av et ellevilt London-derby mot erkerivalen Tottenham. Til tross for en kjempetabbe og intense sluttminutter, klarte «The Gunners» å råde bot på rivalene med en imponerende 3-2-seier. Den dødelige effektiviteten til Arsenal skinte gjennom kampen, og de tok tre poeng som legger press på Manchester City i Premier League. Etter at Arsenal scoret tre mål før pause, våknet Tottenham til liv etter hvilen, men klarte ikke å slå tilbake mot det sterke Arsenal-laget.

En oppsiktsvekkende daudballgrep fra Arsenal felte Tottenham, og eksperten fra NRK hyller lagets taktiske geni. Etter å ha holdt på å rakne mot Tottenham, klarte Arsenal til slutt å sikre en viktig seier. London-laget viser seg som en reell trussel i jakten på ligagull, og deres imponerende prestasjoner setter en ny standard i Premier League.

Nådeløse Arsenal slo erkerival Tottenham tross kjempetabbe og ... (Dagsavisen)

(Tottenham - Arsenal 2-3). Arsenal var dødelig effektive og avgjorde langt på vei rivalkampen mot Tottenham før pause. «The Gunners» tok viktige poeng i ...

Image courtesy of "VG Nå"

Arsenal slo byrival Tottenham – legger press på Manchester City (VG Nå)

(Tottenham – Arsenal 2–3) Arsenal rodde i land seieren etter intense sluttminutter.

Image courtesy of "Nettavisen"

Arsenal slapp med skrekken – Raya slaktes etter kjempetabbe (Nettavisen)

Arsenal holdt på å rakne mot Tottenham, men de tok til slutt en meget viktig seier.

Ellevilt drama: Arsenal holdt unna mot erkerival Tottenham (TV 2)

Premier League-leder Arsenal scoret tre ganger borte mot Tottenham - før pause! Etter hvilen våknet hjemmelaget.

Oppsiktsvekkjande Arsenal-grep felte rivalen: – Idiotisk av Spurs (NRK)

Arsenal senka Tottenham i jakta på ligagull. Eit oppsiktsvekkjande daudballgrep frå «The Gunners» blir hylla av NRKs ekspert.