Tottenham mot Arsenal

2024 - 4 - 28

Ellevilt drama: Arsenal tar seieren mot erkerival Tottenham

Arsenal -- arsenal tottenham -- tottenham -- tottenham arsenal Arsenal - hatoppgjør - Manchester City - Martin Ødegaard - Premier League - Tottenham - arsenal tottenham - tottenham - tottenham arsenal

Arsenal scoret tre ganger mot Tottenham før pause og sikret en viktig seier i et intenst hatoppgjør!

Tottenham og Arsenal deltok i et ellevilt drama i Premier League-kampen der Arsenal holdt unna mot erkerivalen Tottenham. I en spektakulær kamp scoret Premier League-leder Arsenal hele tre mål borte mot Tottenham før pause, sendt fragående sjokkbølger gjennom fotballverdenen. Etter hvilen reiste hjemmelaget seg og skapte spenning i oppgjøret.

Arsenal overrasket med oppsiktsvekkende grep som felte Tottenham, noe som ble beskrevet som idiotisk av ekspertene. De dødelig effektive «The Gunners» avgjorde kampen langt på vei før pause og sikret viktige poeng.

Til tross for en kjempetabbe klarte Arsenal å slå erkerivalen Tottenham. Den intense rivaliseringen ble enda mer opphetet i sluttminuttene av kampen, der Arsenal sikret seieren og la press på Manchester City.

I et dramatisk øyeblikk ropte NRKs ekspert «Klovnespill» da Arsenal-keeperen rotet det til. Likevel klarte Arsenal å vinne det intense hatoppgjøret, som vil gå inn i historiebøkene som en av de mest spennende kampene mellom de to lagene.

Ellevilt drama: Arsenal holdt unna mot erkerival Tottenham (TV 2)

Premier League-leder Arsenal scoret tre ganger borte mot Tottenham - før pause! Etter hvilen våknet hjemmelaget.

Oppsiktsvekkjande Arsenal-grep felte rivalen: – Idiotisk av Spurs (NRK)

Arsenal senka Tottenham i jakta på ligagull. Eit oppsiktsvekkjande daudballgrep frå «The Gunners» blir hylla av NRKs ekspert.

Nådeløse Arsenal slo erkerival Tottenham tross kjempetabbe og ... (Dagsavisen)

(Tottenham - Arsenal 2-3). Arsenal var dødelig effektive og avgjorde langt på vei rivalkampen mot Tottenham før pause. «The Gunners» tok viktige poeng i ...

Image courtesy of "VG Nå"

Arsenal slo byrival Tottenham – legger press på Manchester City (VG Nå)

(Tottenham – Arsenal 2–3) Arsenal rodde i land seieren etter intense sluttminutter.

Martin Ødegaard Drama: - Klovnespill (Dagbladet.no)

Arsenal hadde full kontroll borte mot Tottenham før keeperen rotet det til. Likevel vant de et neglebitende hatoppgjør.