2022 - 3 - 8

bayern – rb salzburg bayern – rb salzburg

Image courtesy of "Dagsavisen"

Lewandowski-hattrick på elleve minutter avgjorde for Bayern (Dagsavisen)

Før det var gått 23 minutter hadde Bayern München-stjernen Robert Lewandowski scoret tre mål i hjemmemøtet mot Salzburg. Det endte 7-1, og 8-2 sammenlagt.

minutter ble stjernespissen stemplet med beina på 16-meterstreken, og det ble en ny straffe. Han satte selv straffen i mål. Det var hans 40. til det 23.

Image courtesy of "Tipsbladet.no"

Lewandowski-hattrick på 11 minutter da Bayern herjet (Tipsbladet.no)

Før det var gått 23 minutter hadde Bayern München-stjernen Robert Lewandowski scoret tre mål i retur.

Danske Maurits Kjærgaard scoret et trøstemål med et hardt skudd i nærmeste kryss etter at han ble spilt fram av Brenden Aaronson på en effektiv kontring. mål for sesongen, og han er også toppscorer i mesterligaen denne sesongen med 12 scoringer. Dommeren blåste frispark, men etter VAR-titting ble det en ny straffe. Etter 21 minutter ble stjernespissen stemplet av samme Wöber med beina på 16-meterstreken. til det 23. Fra det 12.

Image courtesy of "Nettavisen"

Lewandowski-trippel da Bayern München holdt lekestue med RB ... (Nettavisen)

Bayern München-stjernene virket hevngjerrige etter den skuffende førstekampen, og stoppet ikke før de hadde puttet syv baller i Salzburgs mål.

Thomas Müller så ikke ut til å bry seg om det, og satte inn sitt andre for kvelden i det 83. Salzburg hang godt med i kampen de første ti minuttene, men raknet fullstendig etter at Bayern fikk den første scoringen. Salzburgs keeper Phillip Köhn feilberegnet et gjennomspill totalt, og etter at klareringen hadde gått via Lewandowski og i stolpen kunne storscoreren enkelt sette inn hat-tricket sitt fra kloss hold. minutt, etter å ha blitt spilt fri i boksen av Leroy Sané. To minutter senere ønsket Sané å bli med på målshowet, og satte inn kampens åttende scoring etter å ha blitt spilt fri av Lewandowski. Ni minutter senere ble Lewandowski nok en gang felt innenfor 16-meteren, og igjen satte han ballen i mål. 2-0 etter 20 minutter - og mer skulle det bli. Etter et skuffende uavgjort-resultat i Salzburg var Bayern München avhengig av en seier på Allianz Arena om de skulle ta seg videre til kvartfinalen, og holde liv i drømmen om sin syvende Champions League-tittel.

Image courtesy of "TV 2"

Lewandowski med lynhurtig hat-trick da Bayern smadret Salzburg (TV 2)

Det tok bare ti minutter for Robert Lewandowski å score tre mål da Bayern München tok seg kjempeenkelt videre til kvartfinalen i Champions League.

Men etter at VAR ble koblet på fikk hjemmelaget straffe nummer to. Etter ti minutter fikk Bayern München straffe. Ikke mange minuttene etter fikk Bayern først frispark på kanten av 16-meteren da Lewandowski igjen ble taklet. Bare to minutter senere utnyttet han en rot i bakre rekker og scoret sitt tredje med låret på sin egen retur. Straffe: Lewandowski (BAY) 1-0 (12) Straffe: Lewandowski (BAY) 1-0 (12)