Champions League

2022 - 3 - 8

Image courtesy of "Aftenposten"

Manchester City ubeseiret på 18 strake – videre i Champions League (Aftenposten)

Manchester City – Sporting Lisboa 0–0, 5–0 sammenlagt) Nå er Pep Guardiolas menn ubeseiret på 18 strake kamper på hjemmebane i Europa.

City har ikke tapt på de 18 siste kampene på hjemmebane i europeiske turneringer. Under Pep Guardiola har imidlertid ennå ikke City nådd det store målet: Å gå til topps i Champions League. Fem mål på 58 minutter drepte all spenning i kampen og bar vitne om en enorm styrkeforskjell. Like etter hadde gjestene sine store sjanser. Klasseforskjellen var også tydelig onsdag kveld – denne gangen uteble bare scoringsflommen. Tirsdag gjorde Bayern Münchens Robert Lewandowski det samme mot RB Salzburg.

Utrolig snuoperasjon: Benzema-hat trick sendte PSG ut av ... (TV 2)

Karim Benzema satte landslagskompis Kylian Mbappé i skyggen i heftig Champions League-drama.

Det er noe av det villeste jeg har sett live, sa Mathisen. Det er stående applaus. Her er det ikke en eneste person som sitter. Igjen oppfattet Benzema muligheten først og sendte Real Madrid i ledelsen også sammenlagt. – Han viser alle hvorfor han er den beste nieren i verden. Når du tar ballen fra dem, og legger press på dem, klarer de ikke å finne de tre på topp.

Image courtesy of "Nettavisen"

Manchester City tok seg til kvartfinale med cruise-kontrollen på (Nettavisen)

Med femmålsledelsen fra forrige kamp i bakhodet kunne Pep Guardiola hvile flere spillere mot Sporting.

Guardiola fortsatte å hvile spillere, og etter 72 var det keeper Ederson sin tur til å forlate banen. Etter 47 minutter trodde Gabriel Jesus at han hadde sendt de lyseblå i føringen, men VAR kom kjapt på banen og annullerte scoringen. City beleiret seg inne i på Sportings banehalvdel, og ingen av lagene virket spesielt interessert i å score mål.

Image courtesy of "Bergens Tidende"

Messis franske fall – Champions League-fadese igjen (Bergens Tidende)

Lionel Messis (34) overgang til PSG har blitt alt annen enn en suksesshistorie. Hovedstadsklubben har røket ut av både Champions League og den franske cupen ...

Hevder politiet måtte kobles inn etter PSG-eieren mistet det totalt ... (Nettavisen)

PSG-eier Nasser Al-Khelaifi skal ha vært rasende på dommeren etter Champions League-exiten mot Real Madrid onsdag kveld.

Al-Khelaifi skal ha slått til telefonen hans og truet ham. UEFA skal angivelig se nærmere på videoen torsdag. - Presidenten og sportsdirektøren til PSG (Leonardo) viste aggressiv oppførsel og prøvde å komme seg inn i dommergarderoben.

Image courtesy of "Liverpool.no"

I halvannen kamp handlet alt om Mbappé – før Benzema sendte ... (Liverpool.no)

Real Madrid er videre i Champions League, etter en uhyre dramatisk kamp mot Paris Saint-Germain. I den første kampen handlet alt om Kylian Mbappé, ...

Det var for Liverpool mot Juventus på veien til Istanbul-finalen i 2005. I den kampen hadde de røde Ozan Kabak og Nat Phillips i midtforsvaret, og det var den siste sesongen der bortemålsregelen var gjeldende. Han fikk også en scoring annullert før han endelig lykkes i det 39. Karim Benzema scoret hattrick på 17 minutter – med det hadde hvittrøyene snudd 0-2 til 3-2 og avansement. Det var Real Madrid som slo ut Liverpool fra kvartfinalen forrige sesong, da det hele ble avgjort i den første kampen på Real Madrids treningsfelt. Han fikk også en scoring annullert etter pause.