2022 - 3 - 14

Image courtesy of "Nettavisen"

City sløste med sjansene - Liverpool for fullt med i tittelkampen (Nettavisen)

- Det er helt utrolig at at det ikke har blitt scoring her. Det er vanvittig at Crystal Palace holder nullen. Pep Guardiola må jo begynne å tro at dette er ...

Et snaut kvarter ut i andre omgang var det Kevin De Bruyne sin tur til å teste treverket. De kom til sjanser, men det lugget mye på slutten der og, med feilpasninger og det hele. - Det er helt utrolig at at det ikke har blitt scoring her.

Image courtesy of "Liverpool.no"

Heroisk innsats og solid dose flaks da Palace sørget for poengtap ... (Liverpool.no)

Manchester City skapte enorme sjanser i bortekampen mot Crystal Palace på Selhurst Park mandag kveld, men klarte aldri å sette ballen i mål.

Men Crystal Palace stod imot frem til pause, der de kunne lade opp til en ny dyst i andre omgang. Nå kan Liverpool redusere avstanden opp til City til ett poeng om de røde klarer å slå Arsenal på Emirates onsdag. Manchester City skapte enorme sjanser i bortekampen mot Crystal Palace på Selhurst Park mandag kveld, men klarte aldri å sette ballen i mål. Før pause var blant andre Bernardo Silva, Riyad Mahrez, Kevin De Bruyne og Aymeric Laporte svært nære scoring.

City snublet: - Vi er fortsatt i en bedre posisjon enn Liverpool (TV 2)

Sjanse etter sjanse etter sjanse, men ingen mål. Det beskrev Manchester Citys kveld på Selhurst Park mandag. – Vi spilte en god kamp og skapte mange sjanser, ...

Vi så jo Sterling, Gündogan og Jesus varma opp og varma opp og varma opp. For å prøve å mikse opp litt på slutten. – Selvfølgelig lar Manchester City seg stresse.

Image courtesy of "Kontrast1.no | Din kontrast til studiehverdagen"

Manchester City Crystal Palace / Premier League / J29 / Crystal ... (Kontrast1.no | Din kontrast til studiehverdagen)

Crystal Palace 0-0 Manchester City Blekkspruten Patrick Vieira er like klissete som alltid.Beseiret av Crystal Palace i Etihad i høstManchester City ble.

Crystal Palace (4-3-3): Quaida – Klein, Anderson, Cuehi, Mitchell – Coyote, Schlub, Gallagher – Alice (IU, 65)Og), Modetta (Edward, 65Og), Jaha. Trener: Patrick Vieira. Synd for Citys ambisjoner, det risikerer at Liverpool kommer tilbake til en posisjon onsdag. Beseiret av Crystal Palace i Etihad i høstManchester City ble nok en gang beseiret Eagles Denne mandagen på Selhurst Park (0-0). Pep Cardiolas menn, i likhet med Riyad Mahrez, helte vann i et London-bur, men den algeriske landslagsspilleren så innsatsen hans ende i hendene på Vicente Quaida (22).Og32Og), Eller utenfor loven (45Og) Den spanske målvakten hatet også dirigenten Kevin de Bruyne (14)Og26Og) Totalt har Pep Cardiolas menn blitt angrepet 18 ganger.