2022 - 3 - 20

dybala dybala

Image courtesy of "Dagsavisen"

Effektive Tottenham holdt følge i mesterligaracet (Dagsavisen)

Det ble ikke noe heseblesende London-derby da Tottenham tok imot West Ham hjemme i ligaen søndag. Et effektivt Spurs vant til slutt 3-1.

Tottenham er etter kveldens oppgjør på 5.-plass i ligaen, med 51 poeng. Ti minutter før full tid var Kane nære ved 3-1, men bommet alene med keeper. minutt kunne Son Heung-min sette inn 2-0, etter fint fremspill av spissmakker Harry Kane. Ti minutter før pause reduserte Saïd Benrahma for gjestene.

Son-dobbel sendte Tottenham forbi Man. Utd på tabellen (TV 2)

London-rivalene, Tottenham og West Ham, knivet søndag om å ta over femteplassen i Premier League. Den duellen gikk Tottenham seirende ut av. – Det er en viktig trepoenger før landslagspausen for oss. Vi er veldig glade, sa Son etter kampslutt.

Franskmannen var uheldig og satte inn ledermålet for hjemmelaget. – Det er en viktig trepoenger for oss nå før landslagspausen. Spurs klatret til femteplass i Premier League med seier i London-derbyet.

Image courtesy of "Sporten.com"

Nå er det fritt fram for Tottenham - Sporten.com (Sporten.com)

Den argentinske landslagsspilleren har med jevne mellomrom denne sesongen vært ute med muskelskader. I returkampen mot Villareal i Champions League hadde ...

Ifølge Sky Sport Italia og overgangsjournalist Romano har forhandlingene mellom partene brutt sammen på mandag. Vi husker godt overgangsvinduet engelsk media tok det som selvfølge at Dybala skulle dukke opp i Spurs-drakt. Ifølge Sport er en Tottenham-overgang nå endelig på trappene. I oktober i fjor gikk ryktet om at det forelå en muntlig avtale mellom Dybala og Den Gamle Dame om en forlengelse av kontrakten.

Image courtesy of "Nettavisen"

Kane og Son vekker oppsikt: - Utrolig (Nettavisen)

Tottenham gikk søndag kveld seirende ut av London-derbyet mot West Ham etter å ha vunnet 3-1 hjemme på Tottenham Hotspur Stadium. De liljehvite tok ledelsen etter ni minutter etter et selvmål av West Ham-midtstopper Kurt Zouma. Etter halvspilt første ...

minutt da Benrahma satte ballen i mål. En corner ble slått inn mot Dawson, som vant duellen og fikk forlenget ballen mot bakerste stolpe. Deretter slo han på tvers mot Son, men ballen gikk i stedet via Zouma og i mål. Der sto Benrahma helt alene, og han banket ballen i mål. Ballen havnet hos Kane som tok ballen med seg inn i boksen. plass på Premier League tabellen. Dermed er Antonio Contes menn nå oppe på 5.