2022 - 4 - 2

Image courtesy of "Sporten.com"

Dessverre har vi fått en forsmak på hva som kan skje når Erling ... (Sporten.com)

"Fotballverden" har ventet at Erling Haaland, verdens mest omsvermede forward, skulle returnere til kamparenaen etter fire kampers skadeavbrekk. Dortmund.

Da hjelper det ikke på prestasjonene hva forventningene og saldoen på lønnskontoen sier. Eden Hazard og Gareth Bale har også vist hva som skjer når beina ikke tåler konstant juling. Prestasjonene til chileneren uteble, mens lønnsutgiften for United ble fremhevet i media hver eneste gang Sanchez enten ikke kom på banen, eller ikke scoret. Etter to seire og én uavgjort, ble det stygge sifre på hjemmebane. Lionel Messi får rundt 600 millioner i årslønn (salarysports.com) hos PSG, men argentineren har de siste atten årene jobbet seg opp som kanskje tidenes beste fotballspiller. Haaland kom, har vært på banen mot Bielefeld, Mainz og FC Köln før lørdagens kamp mot rival RB Leizpig.

Image courtesy of "MSN"

Konrad Laimer herjet med Dortmund: -Han ser ut som en blanding ... (MSN)

RB Leipzig sjokkerte Borussia Dortmund på Signal Iduna Park, og tok et solid grep om den viktige fjerdeplassen. Det var knyttet usikkerhet til om Haaland ville ...

I stedet for å sette inn hat-tricket sitt sitt, hælsparket han ballen til Nkunku bak seg, som enkelt kunne bredside inn 3-0. Haaland ble isolert på topp, og Dortmund klarte ikke å skape sjanser. Leipzig, derimot, var giftige når de fikk rom til å kontre i.

Image courtesy of "Nettavisen"

Konrad Laimer herjet med Dortmund: -Han ser ut som en blanding ... (Nettavisen)

Image courtesy of "Aftenposten"

Haaland fortvilet i Dortmund-fiasko (Aftenposten)

DORTMUND (VG) (Borussia Dortmund-RB Leipzig 1–4) Erling Braut Haaland (21) gikk målløs av banen da jærbuens lag ble ydmyket foran eget hjemmepublikum.

Da banket Olmo ballen i mål via tverrliggeren, og etter kampen svarte Dortmund-fansen først med å bue mot eget lag, før de gikk over til å synge igjen. Gregor Kobel kom rusende ut i stjerneformasjon, noe Laimer så og lobbet ballen over Dortmund-keeperen. Haaland var usikker til oppgjøret etter de blodige smellene i landskampen mot Armenia på tirsdag, men 21-åringen var i startelleveren da lagoppstillingene ble offentliggjort en time før avspark.

Borussia Dortmund - RB Leipzig Ydmyket (Dagbladet.no)

Erling Braut Haaland og Dortmund fikk det ikke til å stemme i toppkampen mot RB Leipzig.

Nkunku var selvfølgelig nest sist på ballen for tredje gang i kampen, og tar med seg tre målpoeng fra lørdagens dyst. minutter. Konrad Laimer overlistet Dortmund-målvakt, Gregor Kobel med en nydelig «chip». Ni minutter økte samme mann til 2-0 og igjen noterte Christopher Nkunku seg for målgivende pasning. Borussia Dortmund var favoritter før avspark med Erling Braut Haaland fra start og et fullsatt Signal Iduna Park i ryggen. minutter spill i landslagssamlinga. Etter dagens praktkamp kan sistnevnte vise til elleville 44. målpoeng i alle konkurranser denne sesongen.

Målløs i fjerde ligakamp på rad da Dortmund gikk på hjemmesmell (TV 2)

Det som skulle bli en festkveld foran 81.000 tilskuere endte med en skikkelig nedtur for Erling Braut Haalands lag.

Dortmund ligger på andreplass med 57 poeng. Det var for øvrig Can som mistet ballen til Laimer i forkant av Leipzigs første scoring. Dani Olmo fikk god tid til å stille inn siktet og fra 20 meter hamret han inn 4-1 via tverrliggeren. Seieren gjør at Leipzig er på fjerdeplass med 48 poeng. Den østerrikske midtbanespilleren dunket til fra 16 meter og ballen gikk via Emre Can og i mål til 2-0. Etter 84 minutter headet Donyell Malen inn reduseringen etter pasning fra Can. Men gjestene svarte umiddelbart.

Dortmund ble smadret på hjemmebane – Haaland målløs igjen (Adresseavisen)

Få ting stemte for Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund hjemme mot RB Leipzig i Bundesliga lørdag. Vertenes gullhåp sluknet langt på vei i 1-4-tapet.

Konrad Laimer scoret først etter å ha utnyttet en feil fra Emre Can, og ni minutter senere doblet han ledelsen. Etter kampslutt svarte hjemmelaget med å bue på sine egne. Etter å ha ført kampen de første 20 minuttene, fikk Dortmund seg en i fleisen.

Dortmund ydmyket på hjemmebane – Haaland målløs igjen (Adresseavisen)

Etter kampslutt svarte hjemmelaget med å bue på sine egne. Konrad Laimer scoret først etter å ha utnyttet en feil fra Emre Can, og ni minutter senere doblet han ledelsen. 80.000 tilskuere så hjemmelaget bli kontret i senk.

Image courtesy of "VG Nå"

Haaland fortvilet i Dortmund-fiasko (VG Nå)

68), Olmo – Nkunku, Silva (Szoboszlai fra min. 68), Simakan (Halstenberg fra min. 61), Haaland, Reus (Reyna fra min. 74).Leipzig (5–3–2): Gulasci – Mukiele (Klostermann fra min. 61), Bellingham, Guerreiro – Wolf (Malen fra min. 74), Witsel (Dahoud fra min.

Haaland fortvilet i Dortmund-fiasko: – Alle er veldig skuffet (VG Nå)

68), Olmo – Nkunku, Silva (Szoboszlai fra min. 68), Simakan (Halstenberg fra min. 61), Haaland, Reus (Reyna fra min. 61), Bellingham, Guerreiro – Wolf (Malen fra min. 74), Witsel (Dahoud fra min. 74).Leipzig (5–3–2): Gulasci – Mukiele (Klostermann fra min. 78), Orban, Gvardiol, Angelino – Lainmer, Kampl (Forsberg fra min. Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter. 78).Haalands sjef til VG: – Det er ikke så enkelt for ham Da banket Olmo ballen i mål via tverrliggeren, og etter kampen svarte Dortmund-fansen først med å bue mot eget lag, før de gikk over til å synge igjen.Haaland ble stående igjen som en av de siste Dortmund-spillerne til å forlate gressmatten, etter en svært fortvilende prestasjon fra lagets side.Dortmund (3–4–3): Kobel – Can, Hummels, Akanji – Hazard (Brandt fra min.

Dortmund ydmyket på hjemmebane – Haaland målløs igjen (Nettavisen)

Dortmund - RB Leipzig Slaktes: - Smertefullt (Dagbladet.no)

Erling Braut Haaland og Dortmund gikk på et ydmykende nederlag i lørdagens toppkamp mot RB Leipzig. Det skaper store reaksjoner.

Da dommer blåste for fulltid ble hjemmelaget servert en høylytt pipekonsert fra store deler av fansen. minutter spill i landslagssamlinga, men gikk av banen mot målløs mot Leipzig. Det er den fjerde strake Dortmund-kampen han ikke finner veien til nettmaskene. Erling Braut Haaland og Dortmund gikk på et ydmykende nederlag i lørdagens toppkamp mot RB Leipzig. Det skaper store reaksjoner.

Nådeløs dom mot Haaland og lagkameratene: – Den absolutte ... (Aftenposten)

DORTMUND (VG) De tyske avisene er knallharde etter Borussia Dortmunds kjempesmell i storkampen mot RB Leipzig.

Vi er nødt til å få ut det beste nivået vårt i neste kamp, sier Dortmund-stopper Akanji. januar. Totalt har nordmannen scoret vanvittige 80 mål på 83 kamper for Dortmund. plass i Bundesliga. Haaland venter på sin første scoring siden han måtte ut med skade 22. – Vi må definitivt snakke om en del ting. Laget er nå ni poeng bak serieleder Bayern München, som vant sin kamp borte mot Freiburg tidligere på dagen. – Det er ikke lett når du taper en kamp som dette, men vi har en ny match neste fredag som vi må vinne for å stå distansen ut sesongen.