PSG

2022 - 4 - 9

Mbappé og Neymar scoret hvert sitt hattrick i storseier for PSG (Adresseavisen)

Paris Saint-Germains stjerneangrep fortsetter å herje på veien mot seriegull i Ligue 1. Lørdag ble Clermont slått med 6-1 på bortebane.

Neymar scoret på straffe midtveis i 2. omgang før han assisterte Mbappés andre mål noen minutter senere. Noen minutter senere var det Mbappés tur til å score.

Image courtesy of "Nettavisen"

Stjernene i lekehumør for PSG: Ordnet to hat trick og festsifre (Nettavisen)

Hat trick og en målgivende pasning hver fra fra både Kylian Mbappé og Neymar, samt tre assist fra Lionel Messi var noe av beholdningen da PSG lekte seg til ...

Ved femmeteren ble han møtt av en skliende Akim Zedadka, som aldri vær i nærheten av ballen. Etter sidebyttet viste Clermont tidvis at de hadde mer på lager, men en utligning kom likevel aldri. Dommer Eric Wattelier så imidlertid ingen grunn til å blåse av angrepet.

Image courtesy of "Nettnord.no (Næringsnett Nord-Troms)"

Lionel Messis PSG-seier mot Clermont fra start og opprettholder seg ... (Nettnord.no (Næringsnett Nord-Troms))

Lionel Messi deler angrep med Kylian Mbabane og Neymar (REUTERS / Sarah Meyssonnier)Bakke Gabriel Montbeat Dette er tilstanden til å ha en ny funksjon av.

Allerede i den franske cupen (i januar, på straffer mot Nice) og Champions League (eliminert i hendene på Real Madrid i 16. «Mot et lag med gode intensjoner om å spille god fotball og konstant kjempe, med dagens (regnvær) venter oss en kompleks kamp. Lokalbefolkningen bør i mellomtiden unngå å falle inn i den mest fryktede evakueringssonen. runde), peker alle kanonene til den franske hovedstadens spillere mot denne konkurransen. plass med 28 enheter, ett poeng foran Saint Etienne, rollebesetningen som motsetter seg denne annonsen i dag. hans rival The ClermontSøker å bli i en gruppe Ligu1Den høyeste formen for fransk fotball.

Image courtesy of "Folkebladet"

(+)Mbappé og Neymar scoret hvert sitt hattrick i storseier for PSG (Folkebladet)

Les mer Folkebladet er en del av Polaris Media. Vi jobber for at du skal ha en god brukeropplevelse og bruker dine personopplysninger til å Folkebladet er en del av Polaris Media. Vi er ansvarlig for dine data på denne siden og har et annonse- og datasamarbeid med Schibsted. Les mer.

Sleit i storklubb – så overraska kometen «alle» (NRK)

Celin Bizet Ildhusøy (20) har spelt meir for landslaget enn klubblaget denne sesongen. Ada Hegerberg (26) ber henne ta med ein beskjed til sjefen.

Det viser at ho har ein god treningskvardag, men også ei mental styrke eg synest er veldig interessant hos ein så ung spelar, seier Sjögren til NRK Så det vart mykje for beina og hovudet, seier Ildhusøy. – Det var mykje på ein gong. – Det blir jo liksom å komme inn der og ikkje vere noko spesielt. Ein veit jo kva nivået er i Noreg, og så veit ein korleis det er i PSG, seier Ildhusøy til NRK. Det var jo ei utfordring å komme frå Vålerenga direkte til Paris Saint-Germain. Det var jo eit veldig stort ... Kva skal ein seie?