Bayern munchen

2022 - 4 - 12

Image courtesy of "Aftenposten"

Villarreal sendte Bayern München ut av Champions League: – Ikke ... (Aftenposten)

I det 84. minutt ble Chukwueze kastet innpå av Villarreal-manager Unai Emery, og fire minutter senere ble han servert foran mål av Gerard Moreno. 22-åringen ...

– Det er ikke til å tro. – Vi vil angripe semifinalen med respekt for vår motstander. – Vi vil ha mer. Troen og måten dette laget konkurrerer på har hjulpet oss til å oppnå det, sier Gerard Moreno. Villarreal har bare vært i en semifinale i Europas gjeveste klubbturnering tidligere. I det 84.

Image courtesy of "ABC Nyheter"

Villarreal sjokkerte Bayern igjen – videre til semifinale i Champions ... (ABC Nyheter)

Samuel Chukwueze scoret tre minutter før slutt og sendte Villarreal videre fra mesterligakvartfinalen med 2-1 sammenlagt mot giganten Bayern München.

Og til slutt klarte Chukwueze å gjøre det meste ut av det, sa Moreno. Chukwueze trengte imidlertid bare én sjanse for å sende «Den gule ubåten» til himmels. De fikk et par av dem også. Målscoreren fra det forrige oppgjøret, Arnaut Danjuma, ble spilt opp alene mot Manuel Neuer to ganger, men misbrukte begge mulighetene. Vi visste at vi kom til å få det vondt i forsvar, men samtidig at vi kom til å få sjanser. Det skal sies at Villarreals keeper Geronimo Rulli som vanlig var solid. Troen og måten dette laget kjemper på, har hjulpet oss til det, sa Moreno til Uefa etter kampen.

Villarreal sjokkerte Bayern igjen – videre til semifinale i Champions ... (Adresseavisen)

Og til slutt klarte Chukwueze å gjøre det meste ut av det, sa Moreno. De fikk et par av dem også. Målscoreren fra det forrige oppgjøret, Arnaut Danjuma, ble spilt opp alene mot Manuel Neuer to ganger, men misbrukte begge mulighetene. Chukwueze trengte imidlertid bare én sjanse for å sende «Den gule ubåten» til himmels. Vi visste at vi kom til å få det vondt i forsvar, men samtidig at vi kom til å få sjanser. Det skal sies at Villarreals keeper Geronimo Rulli som vanlig var solid. Troen og måten dette laget kjemper på, har hjulpet oss til det, sa Moreno til Uefa etter kampen.

Image courtesy of "VG Nå"

Villarreal sendte Bayern München ut av Champions League: – Ikke ... (VG Nå)

– Vi vil angripe semifinalen med respekt for vår motstander. – Vi vil ha mer. Villarreal har bare vært i en semifinale i Europas gjeveste klubbturnering tidligere. – Det er ikke til å tro. Troen og måten dette laget konkurrerer på har hjulpet oss til å oppnå det, sier Gerard Moreno. I det 84.

Bayern på hodet ut av Champions League: - En sensasjon (TV 2)

Villarreal sjokkerte Bayern München i Tyskland. Nå kan spanjolene møte Liverpool i semifinalen av Champions League.

– Hvis vi bare ser på denne ene kampen, og det er det det handler om i dag, for 0-1-resultatet fra den første kampen kunne vi ikke gjøre noe med nå, så fortjente vi definitivt å gå videre. Dette er veldig, veldig tungt. – Men sånn er fotball, og det er brutalt. når man slipper inn mål er det jo alltid noe man har gjort galt, men... – Det er ekstremt bittert at vi slipper inn et baklengsmål etter den forestillingen. Alle i vår lille by er veldig glade.