Blac Chyna

 
 
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Rob Kardashian mot Blac Chyna i retten: – Ikke ekte kjærlighet

Rob Kardashian (35) vitnet onsdag om det han beskriver som et «giftig forhold» til eksen Blac Chyna (33).


- Aftenposten - Aftenposten Nå er hun tiltalt for barnebortføring. Alle har beskrevet det de mener var et usunt forhold. Forholdet ble behørig dokumentert på TV, før det endelige bruddet var et faktum like etter at første sesong var over. Et sentralt punkt i striden, som nå utbroderes i Los Angeles Superior Court, er realityserien «Rob & Chyna», som etter kun en sesong ble tatt av lufta i 2016.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Hevder Blac Chyna truet han med våpen

GOD KVELD NORGE (TV 2): I den pågående rettssaken mellom det tidligere paret, hevder Robert Kardashian at Blac Chyna har vært voldelig mot ham.


Han forteller at det ble gjort mer som en reklame for henne og deres tidligere realityserie «Rob & Chyna». Hun hevder fremdeles at de brukte makten sin til å svekke ryktet hennes og forhindre økonomiske muligheter. Jeg var komfortabel med henne, og jeg var veldig ensom. – Jeg var sannsynligvis på det verste stedet i livet mitt. Etter hvert skal Chyna ha blitt i dårlig humør og agert med vold. Dette skal ha skjedd i desember 2016.
show more
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
- Hun holdt en pistol mot hodet mitt

Sistnevnte har saksøkt familien for 100 millioner dollar, fordi hun hevder at familien har påført henne økonomisk tap - blant annet ved å bruke sin makt til å ...


Forrige uke fortalte faktisk Chyna om den samme desemberkvelden, da hun selv var i vitneboksen. Hun innrømmet både at hun satte pistolen mot tinningen til Rob og at hun tok en Iphone-ledning rundt halsen hans. Videre forteller han at Chyna samme kveld slo han med en metallstang, slo han flere ganger i ansiktet og forsøkte å kvele han med en Iphone-ledning.
show more