Jim Ratcliffe

 
 
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Ineos-eier vil kjøpe Chelsea – byr 49 milliarder kroner i siste liten

Den britiske forretningsmannen Jim Ratcliffe tilbyr 4,25 milliarder pund for eierskapet i Chelsea. Premier League-klubben er for tiden i ferd med å bli ...


– Vi la inn et bud i morges, og vi er den eneste britiske budgiveren. Det blir fra Ineos-hold opplyst at formålet med budet er todelt. Ratcliffe er Chelsea-fan og eier fra før de europeiske klubbene Nice i Frankrike og Lausanne i Sveits. Han eier også sykkellaget Team Ineos Grenadiers.


Post cover
Image courtesy of "www.dn.no"
Medier: Los Angeles Dodgers-deleieren skal ha blitt utpekt som den «foretrukne budgiveren» i kampen om Chelsea

Den britiske milliardæren Jim Ratcliffe la inn et bud i siste liten, men flere internasjonale medier melder nå at kampen om London-klubben kan være avgjort.


Chelsea har under Abramovitsj' styre utviklet seg til å bli en av verdens fremste fotballklubber, og er regjerende mester i Champions League, fotballens mest prestisjefulle klubbturnering. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. Selv om Los Angeles Dodgers-deleieren blir ansett som den foretrukne budgiveren understrekes det at det ikke ennå foreligger en eksklusiv avtale. Siden den gang har den amerikanske banken Raine håndtert salgsprosessen som nå ser ut til å nærme seg slutten. Dette inkluderte Chelsea, som fortsatt opererer under kraftige restriksjoner og kun får lov til å spille kamper på grunn av en dispensasjon fra britiske myndigheter.
show more
Post cover
Image courtesy of "adressa.no"
Ineos-eier vil kjøpe Chelsea – byr 49 milliarder kroner i siste liten

Den britiske forretningsmannen Jim Ratcliffe tilbyr 4,25 milliarder pund for eierskapet i Chelsea. Premier League-klubben er for tiden i ferd med å bli ...


– Vi la inn et bud i morges, og vi er den eneste britiske budgiveren. Det blir fra Ineos-hold opplyst at formålet med budet er todelt. Litt over 20 milliarder kroner er ment å bli investert i Chelsea-driften over ti år, mens 29 milliarder skal settes av til å hjelpe ofre for krigen i Ukraina.