Norse Atlantic Airways

 
 
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Nykommer med kjempetilbud: Sjekk den prisen til New York

Den offisielle lanseringen skjer på Gardermoen kl 10.15 fredag. Men det nystartede flyselskapet Norse Atlantic Airways har nå offentliggjort hvilke ruter de ...


– Dette markedet er i sterk vekst, og her konkurrerer de med SAS Plus, sier Elnæs. Drar du med SAS Plus til New York 14. – Segmentet som er i sterkest vekst, er ferie og fritid sammen med markedet for å besøke venner. Norse skal fly mellom Europa og Nord-Amerika med en innleid flåte av Boeing 789-Dreamlinere, de samme langdistanseflyene som Norwegian bruker. Norse vil til å begynne med ha to-tre avganger i uken til New York. Rutene til de andre tre destinasjonene starter opp i juli/august. Til Fort Lauderdale begynner Norse å fly 18. Gründeren Bjørn Tore Larsen er gjennom sitt investeringsselskap den største eieren i Norse Atlantic Airways med 12,7 prosent. Det nye flyselskapet ble stiftet i februar i fjor og gjorde satsingen kjent 15. august kjøpe en billett til 1795 kroner hvis du nøyer deg med økonomiklassen. På spørsmål om han har tro på det nye selskapet, svarer Elnæs: – Jeg tror vi ser en begrenset start med få ruter, til New York, Fort Lauderdale i Florida og til Los Angeles, spådde Elnæs før det første rutenettet ble kjent. – Gründeren Bjørn Tore larsen er en veldig nøktern mann. juni til 993 kroner hvis du reiser med økonomiklasse. Er du derimot mer kravstor og vil ha litt plass og komfort, må du ut med 2991 kroner, ifølge selskapets hjemmesider. De billigste billettene til det islandske lavprisselskapet Play har vært rundt 100 dollar, sa Elnæs. Men ledelsen har gjort en bra jobb med å rigge selskapet for drift, sa Elnæs da Nettavisen snakket med ham torsdag.
show more
Post cover
Image courtesy of "E24"
Norse Atlantic Airways lanserer fire USA-ruter

Norse Atlantic Airways har etter utsatt oppstart åpnet billettsalget, og lanserer ruter over Atlanteren.


– Dette er en stor milepæl for alle oss hos Norse Atlantic Airways og er det bevis på dedikasjonen til alle ansatte som har gjort dette mulig, sier sjef for Norse Atlantic Airways, Bjørn Tore Larsen i en pressemelding. Norse Atlantic Airways har etter utsatt oppstart åpnet billettsalget, og lanserer ruter over Atlanteren. Norse Atlantic Airways lanserer fire USA-ruter
show more
Post cover
Image courtesy of "Agderposten"
Arendals-fly til fire USA-mål

Norse Atlantic Airways som har base i Arendal, offentliggjorde fredag formiddag ruteprogrammet for sommeren 2022. Salg av flybilletter er igang.


Post cover
Image courtesy of "Romerikes Blad"
Nykommer tilbyr minipriser fra Romerike til USA

Norse Atlantic Airways lover å beholde superprisene til New York en god stund fremover, men vil ikke si noe om hvor mange som får tilbudet.


Vi har valgt fra øverste hylle i de vi mener er de beste til å fly våre fly, skryter Norse-sjefen. 100.000 kroner i timen å drifte de to Dreamliner-typene som Norse satser på. Det er kun de turavhengige kostnadene. Når vi kommer til å annonsere disse rutene, vil skje i løpet av noen få uker sier Larsen. Så det er en veldig god konkurrent for mange forretningsreisende og andre som ønsker å unne seg litt mer. Larsen vil ikke være eksakt på hvor mange lavprisbilletter som er til salgs annet «en god del». Nettavisen Økonomi): Nykommeren Norse Atlantic Airways lanserte fredag sine tilbud til å fly over Atlanteren, der du blant annet kan dra fra Oslo til New York for 993 kroner på økonomiklasse. Hjemturen fra verdensmetropolen koster drøyt 1.100 kroner.
show more
Post cover
Image courtesy of "Hangar.no"
Legger frem rutekart og starter salget i dag - Hangar.no

Det nye norske flyselskapet Norse Atlantic Airways legger fredag klokken 10.15 frem rutekartet for selskapets flyvninger, og starter samtidig opp salget av ...


juni med tre ganger ukentlig, og Orlando med tre ganger ukentlig fra 5. juni med daglige avganger, Fort Lauderdale fra 18. juli. I tillegg skal selskapet fly til Los Angeles fra 9.


Post cover
Image courtesy of "News Powered by Cision"
Norse Atlantic Airways lanserer fire USA-ruter fra Oslo til rekordlave priser

Norse Atlantic Airways starter billettsalget fredag med lanseringspriser fra 995 kroner en vei. Det nye norske flyselskapet vil fly fra Oslo til New York, ...


Enveispriser fra 1797 kroner. Enveispriser fra 1497 kroner. Enveispriser fra 1497 kroner. Flygninger fra Oslo til Los Angeles (LAX) starter 9. Flygninger fra Oslo til Orlando (MCO) starter 5. juli. Fra Enveispriser fra 995 kroner.


Post cover
Image courtesy of "dinside.no"
Billigaktør klar for take-off

Det var i januar at det nye flyselskapet Norse Atlantic Ariways - som har Bjørn Kjos på eiersiden - fikk tillatelse til å fly folk til USA.


Dette er noe alle flyselskaper kjenner på, og noe av dette kan bli tatt igjen i billettprisen, sier han. 18. juni er det klart for flygninger til Fort Lauderdale i Miami, før Orlando og Los Angeles starter henholdsvis 5. En kjapp prissjekk ved lunsjtider fredag viser at en ukestur til New York fra 14.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Hit skal det norske selskapet Norse fly

Norse Atlantic Airways skroter de små flyplassene når de går i gang med flyvninger til USA.


I fjor opplyste Norse Atlantic at de ville benytte flyplassene Stewart ved New York og Ontario til fordel for hovedflyplassene JFK og LAX. Ikke lenge etter ble Norse Atlantic notert på Oslo Børs, og ved utgangen av fjoråret fikk de driftstillatelse – altså en formell godkjennelse for kommersiell bruk av fly – av Luftfartstilsynet. Norse Atlantic Airways skroter de små flyplassene når de går i gang med flyvninger til USA.
show more
Post cover
Image courtesy of "Hangar.no"
Norse Atlantic lanserer fire USA-ruter fra Oslo og starter billettsalget - Hangar.no

Norse Atlantic Airways startet uannonsert billettsalget torsdag kveld med lanseringspriser fra 995 kroner en vei. Idag fikk Norse Atlantic luft under ...


Enveispriser fra 1797 kroner. Enveispriser fra 1497 kroner. Enveispriser fra 1497 kroner. - Flygninger fra Oslo til Los Angeles (LAX) starter 9. - Flygninger fra Oslo til Orlando (MCO) starter 5. - Flygninger fra Oslo til Fort Lauderdale/Miami (FLL) starter 18.