Siri Kristiansen

 
 
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
Røper ny jobb

«Huskestue» har gått på TV 2 siden 2015 og har siden da vært ledet av Kristian Ødegård (48) og hatt Dag Otto Lauritzen (65) som fast lagkaptein.


Kristiansen tar over som programleder i den nye sesongen av «Huskestue» som kommer på TV 2 Play 3. juni og på TV 2 15. Vi lover både latterbomber og andre eksplosiver, og ikke minst, mye gøy, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.


Image courtesy of "Fagpressenytt"
Siri Kristiansen er ny programleder i «Huskestue»

Etter syv sesonger av «Huskestue» er Kristian Ødegaard klar til å overlate jobben som programleder til Siri Kristiansen. Han tar nå plass ved siden av Dag ...


juni og på TV 2 15. Vi lover både latterbomber og andre eksplosiver, og ikke minst, mye gøy, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen i pressemeldingen. Og til å henge med fine, morsomme folk, og få leke litt igjen, sier Siri Kristiansen i en åressemelding fra TV 2.


Post cover
Image courtesy of "trdby.no"
Siri Kristiansen blir programleder i «Huskestue»

Kristian Ødegaard har ledet «Huskestue» gjennom sju sesonger, men nå tar han plass ved siden av Dag Otto Lauritzen, som lagkamerat. Inn som programleder ...


Kristian Ødegaard har ledet «Huskestue» gjennom sju sesonger, men nå tar han plass ved siden av Dag Otto Lauritzen, som lagkamerat. Inn som programleder kommer Siri Kristiansen, som har fartstid fra radioprogrammer som «Siri og de gode hjelperne» og «Lørdagsrådet». Hun har også vært å se i en rekke TV 2-programmer som «Kompani Lauritzen» og «Skal vi danse», og hun gjestet selv «Huskestue» i 2016. Siri Kristiansen blir ny programleder for spørreprogrammet «Huskestue».
show more