Skal vi danse

 
 
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Avslører nytt prosjekt

«Skal vi danse» og en kaffe ble starten på det hele.


Det ga meg en enorm innsikt i meg selv. - Det er noe veldig fint med å kunne snakke med folk i langformat om ting de og vi brenner for, og ikke ha noe filter. - Jeg lærte jo ufattelig mye ved å kaste meg ut i en arena som jeg visste ville bli veldig utfordrende.


Post cover
Image courtesy of "Newsner Norsk"
Thomas Alsgaard deler ærlig beskjed - etter oppsiktsvekkende valget: "Angrer..."

I sin tid var Thomas Alsgaard aller best kjent som et utrolig talent i skisporet. Han er en legende innen langrenn og det er nok flere i den litt eldre ...


De neste episodene i podkasten ser ut til å handle om å bli bedre kjent med hver av de, og det er ingen tvil om at jeg gleder meg til å lytte. Og han har i etterkant motbevist nettopp det at han prater lite – han spurte nemlig Helene Olafsen om hun var interessert i å lage en podkast sammen med han. Det er ingen hemmelighet at det er tøffe tak når man er med i «71 grader nord». Dagene er lange, det er lite mat og man presser sine egne grenser til enhver tid.
show more