The Voice 2022

 
 
Post cover
Image courtesy of "Laagendalsposten"
Sebastian gikk videre i The Voice

Det ble litt ekstra spennende å følge med på Sebastian Christensen i fredagens The Voice på TV2. For nå er det direktesendinger det er snakk om, ...


For jeg trodde jo jeg ville ryke ut, og det med flagget til topps. At så mange stemte på meg er jo helt fantastisk, for det er ikke bare vennene mine som har stemt. Og akkurat det var han ikke forberedt på. Du er helt rå, får jeg gi deg en klem?, fortsatte Tom «Matoma» Stræte Lagergren, og sto opp i den etter hvert så berømte The Voice-stolen sin. Takk for varme, takk for støtte og takk for stemmer sa Sebastian, og takket også Tine som var fredagens konkurrent i utslagskonkurransen. – Jeg var forberedt på at dette ville bli min siste runde i The Voice. En 55-åring som konkurrerer med mange unge sangere, som mer eller mindre lever på sosiale medier.
show more
Post cover
Image courtesy of "Hamar Arbeiderblad"
(Abo) Sebastian (53) fikk ros av mentoren: – Du har allerede vunnet

Sebastian Christensen gikk videre fra føreste direktesending av The Voice fredag kveld. Forrige fredag ble en tårevåt kveld for Sebastian, som sang seg.


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
The Voice-Sebastian ble født i feil kropp: - Hatt mye kroppsskam

The Voice-deltakeren ble født som jente, men visste bestandig at han var gutt. Det førte til mange negative erfaringer i oppveksten.


Jeg tar det som det kommer og skal prøve å være til stede i øyeblikket. Ja, da er du lesbisk da». Det gikk opp for meg at jeg var «feil», og etter det har jeg opplevd meg selv som «feil», og hatt mye kroppsskam, innrømmer han. – Jeg skal legge opp som kordirigent etter 40 år til sommeren. Det kjenner jeg meg rørt av, og jeg føler også på et ansvar. Jeg har det bra og det fortjener jeg, sier han. En lærer kommer bort til meg og sier: «Det er bare gutter som blir forelsket i jenter.
show more