Tv2.no

2022 - 4 - 29

Bærum ligger under etter thriller: - Det suger baller! (TV 2)

Gimle trakk det lengste strået mot Bærum etter dramatisk tredjekamp i finaleserien.

Vi var ti foran, men plutselig var det ikke ti lenger, sa Eskeland til TV 2. – Det er veldig aggressiv basket. Det er lov å si det på norsk tv. – Det er ikke nok. Det var godt drama og god underholdning, men så kommer det selvfølgelig til å svi og suge baller når vi taper. Det er ikke verre enn det.

Disse fire måtte forlate The Voice etter første direktesending (TV 2)

Til nå har konkurransen foregått slik at mentorene: Espen Lind (50), Ina Wroldsen (37), Tom «Matoma» Stræte Lagegren (30) og Yosef Wolde-Mariam (44) selv har ...

– Dette var veldig fint å høre på, og imponerende at du klarte å gjennomføre det så bra. – Den fremgangen du har vist, måten du lytter og jobber på. Det er så imponerende. Du bare gir alt – the winner takes it all. – Dette har krevd så mye trening. Du har allerede vunnet, så alt som skjer herfra og ut er bare en bonus, sier mentor Yosef Yosef Wolde-Mariam. – Du kom deg gjennom det, og det med toppkarakter. – Du er proff, fantastisk – og i tillegg er du det deiligste mennesket jeg har møtt. Du har en gudegitt gave – og babe, alt dette er en så bra kombo. – Dette er jo et fyrverkeri. Du sto i det og det var helt rått!Lind slengte seg på han og uttalte at han var mektig imponert. – Det har vært en ære og en glede, sa Ina Wroldsen til Ulrikke da det ble kjent at hun var en av de fire som måtte ryke ut i kveld. – En ære og en glede

Her skal årets Farmen-sesong foregå - dette har aldri skjedd før (TV 2)

Til høsten sendes den 18. sesongen av Farmen på TV 2. Nå bekrefter kanalen hvor årets deltakere skal dra 100 år tilbake i tid. Årets gård ligger i Stange ...

– Vi er i full gang med å planlegge utformingen av gården, og alt ligger til rette for å kunne levere en ny god sesong. – «Farmen»-universet vender tilbake til Li gård i Stange kommune for innspillingen av den 18. sesongen av Farmen har premiere på TV 2 og TV 2 Play til høsten. sesongen av «Farmen». Vi har laget én sesong av «Farmen» og én sesong av «Farmen kjendis» på denne gården før, forteller programredaktør i TV 2 Kathrine Haldorsen. – Dette er en av de vakreste gårdene vi har vært på tidligere, og ligger idyllisk til, et steinkast unna Mjøsa. sesongen av Farmen på TV 2.

Fem måneder gammel ble Marilyn adoptert bort til overgripere (TV 2)

GOD MORGEN NORGE (TV 2): I en tid der det ikke fantes økonomisk hjelp til alenemødre, ble norske barn adoptert bort på det private markedet - uten kontroll ...

– Selv om jeg som journalist ikke kan bevise at det har skjedd, så mener jeg historien er så viktig at den må fortelles. Derfor er jeg veldig glad for at datteren min har villet fortelle både min og andres historie i boka. – For meg har det vært viktig å fortelle historien min av flere grunner. Det er en skjult gruppe der ute som fortjener at deres historie blir kjent, forteller hun. For eksempel fantes det en lovbestemmelse som gjaldt helt frem til 1986, om at adoptivforeldre kunne reklamere på barnet sitt i fem år, dersom det var noe «galt» med barnet, forteller Silje. Det er akkurat på den tida mamma ble adoptert, og på den tiden var det et uregulert marked og nesten ingen kontroll. Likevel har Marilyn blitt tilkjent erstatning, et såkalt rettferdsvederlag på 100 000 kroner, for overgrepene hun ble utsatt for basert på informasjonen som finnes i journalene. – Det stod i journalene mine at jeg var adoptert, men det stoppet alltid der. Ett sted stod i journalen stod det til og med at: «Pasienten har hatt flere selvmordsforsøk, men er ellers frisk», sier hun oppgitt. – Disse to var så gamle, de skulle jo aldri fått muligheten til å adoptere et barn, men det fikk de. Oppførselen i skolegården, der hun kunne finne på å kle seg naken og simulere sex eller snakke med et språk som var altfor grovt og med et ordforråd et barn ikke skal ha. Samtidig forstår jeg ikke at det ikke ble fanget opp, sier hun.

Granatfunn på loppemarked på Oslo-skole - bombegruppen tilkalt (TV 2)

Da loppkomiteen på Lysejordets skole skulle sortere loppene som var komt inn ble det funnet noe som lignet på to granater i en bag.

De kommer heller ikke til å prøve å finne ut hvem som har levert granatene. – Det er ny rekord på lopper i år, men granater takker vi pent nei til, sier Anita Seierstad Larsen i loppekomiteen. Da loppkomiteen på Lysejordets skole skulle sortere loppene som var komt inn ble det funnet noe som lignet på to granater i en bag.

Ekspert tror Guardiola har fått nok: - Jeg skjønner hvorfor han synes ... (TV 2)

Forfatter om fotballtaktikk mener den elleville kampen mellom Manchester City og Real Madrid viste nøyaktig hvorfor Pep Guardiola (51) ligger langflat etter ...

Haaland vil gi dem det ekstra i luften, og en annerledes måte å score på, sier Wilson. Men jeg tror det handlet om at Guardiola for enhver pris ønsket seg en spiss som kan score ut av ingenting, som gjør at de ikke trenger 30 sjanser for å score, sier Wilson. Det vil ikke skje så mye i kampene mot mindre Premier League-lag, men i storkampene vil det skje. Det er det viktigste. De gjør det allerede mye mer enn da han var i Barcelona. Vi har sett at Guardiolas stil har nærmet seg Jürgen Klopp sin, og vice versa. Jeg tror Guardiola lenge har ønsket å gjøre lagene sine mer nådeløse, sier Wilson.

Explore the last week