Angelina Jolie

 
 
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Superstjernen dukket plutselig opp i Lviv

Skuespiller, filmskaper og FN-utsending Angelina Jolie har besøkt Lviv i Vest-Ukraina for å møte folk som har flyktet fra krigen.


Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Angelina Jolie møtte ukrainere på flukt i Lviv

Skuespiller, filmskaper og FN-utsending Angelina Jolie har besøkt Lviv i Vest-Ukraina for å møte folk som har flyktet fra krigen.


Hun kom til byen Lviv for å møte folk som har flyktet hit, opplyser regionens guvernør Maksym Kozytskyj på Telegram lørdag kveld. Jolie besøkte også en kostskole, og hun møtte frivillige og internflyktninger som ankom med tog til jernbanestasjonen, ifølge Kozytskyj. Amerikanske Jolie har vært UNHCRs spesialutsending for flyktninger siden 2012, men det er uklart om hun er i Ukraina i denne rollen.
show more
Image courtesy of "dagbladet.no"
Angelina Jolie i Ukraina

Ryktene begynte å svirre da en film skulle vise superstjerna Angelina Jolie (46) på en café i den ukrainske byen Lviv lørdag. Nå er det bekreftet at hun ...


- De må være i sjokk. Nå har nyhetsbyrået Reuters publisert flere bilder som viser at Jolie er på plass i det krigsherjede landet. Ryktene om at Jolie skal være i Ukraina, tok av etter at det dukket opp en video som skulle vise skuespilleren på en café i Lviv.


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Angelina Jolie er i Ukraina

Skuespilleren, som også har et verv i FN som spesialutsending for flyktninger, har reist til Ukraina etter eget ønske. Hun besøkte en internatskole og et ...


– Hun tok seg også tid til å snakke med våre frivillige som gir medisinsk og psykologisk hjelp på hovedjernbanestasjonen i Lviv. Hun takket dem for arbeidet, forteller Kozytskyy. – I ett av legesenterne har hun besøkt barn som har fått skader etter missliangrep fra russerne på jernbanestasjonen i Kramatorsk, forteller Kozytskyy. Skuespilleren, som også har et verv i FN som spesialutsending for flyktninger, har reist til Ukraina etter eget ønske. Hun besøkte en internatskole og et legesenter i Lviv, ifølge Lvivs militære administrasjon.
show more