Emilie Enger Mehl

2022 - 4 - 30

Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) vant «Kompani Lauritzen» (Dagsavisen)

Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) gikk av med seieren i årets sesong av realityprogrammet «Kompani Lauritzen».

Dette er ikke første gang Mehl har deltatt i et realityprogram. Hver uke går de gjennom tøffe militærøvelser, og én deltaker sendes hjem. De starter som rekrutter og må lære seg militær disiplin. Mehl er tidenes yngste justisminister i Norge. Hun ble for første gang innvalgt på Stortinget i 2017, som representant for Hedmark. Fra 2017 til 2020 var hun medlem av justiskomiteen og var fra 2020 til 2021 medlem av utenriks- og forsvarskomiteen. – Uavhengig av resultatet så handler «Kompani Lauritzen» først og fremst om å få til ting sammen. – Det var ingen mulighet for at jeg kunne forutse dette.

Emilie Enger Mehl: - Går en kule varmt (TV 2)

MESH, OSLO (TV 2): Kompani-deltakerne strømmer til den røde løperen for å ta del i feiringen av årets sesong.

– Jeg opplevde det som generelt veldig god stemning. Jeg var brutal som ung, noe jeg har mistet som voksen. Det er jo 14 mennesker som ikke kjenner hverandre. Det kan hende at vi kunne ha pushet dem mer, sier Aker. – En av de største lykkefølelsene jeg har opplevd i hele mitt liv. Det har vært deilig å vise den siden. Det kan hende at vi pushet de for lite. Jeg er jo ganske stæsjete og jentene i hverdagen. – Jeg har syntes at dette har vært veldig fint. – Ikke på alt i verden. Det var veldig mye glede, og en del fysisk begjær, sier han lattermildt. Jeg hadde klippekort på legevakten.

Post cover
Image courtesy of "Glomdalen"

(+) Derfor vant Emilie Kompani Lauritzen: – Du må kose deg med slitet (Glomdalen)

Overveldende, rørende, mange følelser og mye adrenalin, sier Emilie Enger Mehl om øyeblikket da hun gikk i mål som vinner av årets Kompani Lauritzen.

Post cover
Image courtesy of "Seoghør.no"

Vant «Kompani Lauritzen»: - Det er sykt (Seoghør.no)

Vinneren av «Kompani Lauritzen» er endelig kåret. Etter seieren var det spesielt én ting som opptok vinneren.

Jeg har forståelse for det, og er samtidig takknemlig for at jeg har fått delta her og for at jeg fikk så mange erfaringer i den leiren som jeg fikk. - Nei, men det ble gjort vurderinger rundt promotering og lansering av programmet. Men jeg har ikke bedt dem opplyse om noe som helst, bedyrer hun overfor Se og Hør. - Jeg har god dialog med TV 2 gjennom hele denne prosessen. - Altså det at man ikke bruker energi på det som ikke er innenfor rekkevidde. De første ukene var det veldig mye som hastet å få på plass for at Norge skulle ha beredskap - både sikkerhetsmessig og med tanke på mottak av flyktninger. Men den russiske invasjonen har jo preget hele Norge, og jeg registrerer at TV 2 har gjort sine vurderinger rundt dette. - Nei, jeg har aldri opplevd det som ubehagelig. Det er spesielt viktig i den tiden vi opplever nå. Samtidig er jeg veldig stolt over hvordan Norge har håndtert dette som nasjon. Det var veldig fint, og ikke minst overveldende, å se resten av gjengen stå der. Og det skulle vise seg at hennes beste var mer enn godt nok.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Justisminister Emilie Enger Mehl vant «Kompani Lauritzen ... (VG Nå)

Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl (28) er glad for at TV-seerne fikk se en mer sårbar side av henne i «Kompani Lauritzen».

Men jeg er glad for at de også har uttrykt dyp sympati med Ukraina, og opplever at alle er preget og berørte av det her, og at det også kommer til synet på den måten produksjonen og TV 2 omtaler programmet. – Da jeg kom på toppen av bakken i finalen, kjente jeg at jeg hadde brukt det meste av kruttet som jeg hadde, men jeg har jo vokst opp med arbeid egentlig. Fra den dagen og fremover, preget det hverdagen, sier hun. – Jeg har tenkt mye på at hodet er det viktigste jeg har. – Jeg føler folk har blitt kjent med flere sider av meg enn det man ville sett enn om jeg bare var synlig som justis- og beredskapsminister, og det syns jeg er hyggelig, for jeg er jo også et menneske. Jeg skjønte at de vil oss vel – aldri at jeg mistenkte dem for det motsatte.

(Abo) Marius Skjelbæk avsluttet «Kompani Lauritzen» som han ... (Hamar Arbeiderblad)

Det var to ganske ulike avslutninger for finalistene fra Innlandet i årets sesong av Dag Otto Lauritzens kompani. Obs! Saken inneholder spoilere! Lørdag.

Post cover
Image courtesy of "Resett"

Justisminister Emilie Enger Mehl vant «Kompani Lauritzen» (Resett)

– Det var et rørende øyeblikk å komme i mål og se hele laget stå der, sier Mehl til NTB. Lørdag var hun og de andre deltakerne samlet til finalefest på Mesh i ...

Hun var ansatt som advokatfullmektig i Elden advokatfirma, men sa opp da hun ble justisminister. Dette er ikke første gang Mehl har deltatt i et realityprogram. Hver uke går de gjennom tøffe militærøvelser, og én deltaker sendes hjem. De starter som rekrutter og må lære seg militær disiplin. – Uavhengig av resultatet så handler «Kompani Lauritzen» først og fremst om å få til ting sammen. – Det var ingen mulighet for at jeg kunne forutse dette.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Historisk seier da Emilie Enger Mehl vant «Kompani Lauritzen ... (Nettavisen)

Stakk av med seieren og skrev historie i samme slengen under kveldens finale av «Kompani Lauritzen».

Det er ikke rom for å tenke at dette er lek. – Etter hvert som jeg fikk fyr på bålet, og endelig skiftet til tørre klær la jeg meg ved siden av bålet, det var helt magisk. – Jeg dro hjem og la meg på sofaen. Men selv om øvelsene på Setnesmoen leir i bunn og grunn egentlig er fantasi og god TV, forteller Mehl at hele opplevelsen føles veldig ekte. – Mitt fokus under «Kompani Lauritzen» var det samme som i hverdagen. Det hadde jeg ikke trodd, forteller Mehl til Nettavisen.

Post cover
Image courtesy of "Nationen"

Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) vant «Kompani Lauritzen» (Nationen)

Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) gikk av med seieren i årets sesong av realityprogrammet «Kompani Lauritzen».

Dette er ikke første gang Mehl har deltatt i et realityprogram. De starter som rekrutter og må lære seg militær disiplin. Mehl er tidenes yngste justisminister i Norge. Hun ble for første gang innvalgt på Stortinget i 2017, som representant for Hedmark. Fra 2017 til 2020 var hun medlem av justiskomiteen og var fra 2020 til 2021 medlem av utenriks- og forsvarskomiteen. Hver uke går de gjennom tøffe militærøvelser, og én deltaker sendes hjem. – Uavhengig av resultatet så handler «Kompani Lauritzen» først og fremst om å få til ting sammen. – Det var ingen mulighet for at jeg kunne forutse dette.

Post cover
Image courtesy of "Østlandets Blad"

(+) Emilie vant hele konkurransen: – Du må kose deg med slitet (Østlandets Blad)

Overveldende, rørende, mange følelser og mye adrenalin, sier Emilie Enger Mehl om øyeblikket da hun gikk i mål som vinner av årets Kompani Lauritzen.

Post cover
Image courtesy of "Oppland Arbeiderblad"

(+) – Alene er vi ingen ting, sa Emilie Enger Mehl i Kompani ... (Oppland Arbeiderblad)

1. mai har spilt ut sin rolle, sa du. For noe tøv. Arbeidernes dag har fortsatt noe å fortelle oss – ikke minst i år.

1. mai har spilt ut sin rolle, sa du? 1. mai har spilt ut sin rolle, sa du? Oppland Arbeiderblad er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data.

Emilie Enger Mehl: - Et bredt spekter av følelser (Dagbladet.no)

«Kompani Lauritzen»-vinneren deler rørende ord.

- Jeg har aldri opplevd det som ubehagelig. Alle var så glade, det var skikkelig rørende. Min inngang til alle oppgaver er å ta en ting av gangen, også i «Kompani Lauritzen», fortalte hun. Lørdag ble vinneren av «Kompani Lauritzen» kjent, da Emilie Enger Mehl (28) gikk først over mållinja etter en lang og intens dag.

Emilie Enger Mehl: Deler rørende ord etter seieren (Seoghør.no)

«Kompani Lauritzen»-vinneren er full av følelser.

Alle var så glade, det var skikkelig rørende. Min inngang til alle oppgaver er å ta en ting av gangen, også i «Kompani Lauritzen», fortalte hun. Det var veldig fint, og ikke minst overveldende, å se resten av gjengen stå der. Lørdag ble vinneren av «Kompani Lauritzen» kjent, da Emilie Enger Mehl (28) gikk først over mållinjen etter en lang og intens dag.

Explore the last week