Erling Haaland

 
 
Post cover
Image courtesy of "united.no"
Dortmund-direktør avslører: Derfor endte ikke Haaland opp i United - united.no

Erling Braut Haaland blir antakelig aldri United-spiller, til tross for at han har blitt kraftig lenket til klubben i årevis. De ryktene har nå i stor grad ...


– Han (Haaland) har en avgjørelse å ta. Siden overgangen til de gult- og svartkledde har Haaland (i skrivende stund) scoret 82 mål og servert 23 målgivende pasninger på 86 kamper. Det skal være snakk om en femårskontrakt.


Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Nye opplysninger

Erling Braut Haaland (21) er blant klodens mest ettertraktede fotballspillere. Nå deler Dortmund-sjef Hans-Joachim Watzke ny informasjon om den norske ...


- Jeg tror overgangen vil finne sted i 2022. - Vi måtte gi ham en utkjøpsklausul, ellers ville han dratt til Manchester United. Erling har en beslutning å ta og den kommer etter hvert. Den norske superstjerna har en utkjøpsklausul i kontrakten med Dortmund på 75 millioner euro som kan aktiveres allerede til sommeren.
show more