Mino Raiola

 
 
Post cover
Image courtesy of "Extraavisen"
Sportsagenten Mino Raiola er død - Extraavisen

Raiola representerte flere idrettsstjerner, deriblant Erlin Braut Haaland. Siden 2018 har Raiola representert Haaland. – Mino kjempet til siste slutt med samme ...


Mino gjorde oss som vanlig stolte, sier familien. – Mino kjempet til siste slutt med samme styrke som han har brakt til forhandlingsbordet hvor han har forsvart sine egne spillere. – Med uendelig sorg deler vi bortgangen til den mest omsorgsfulle og fantastiske fotballagenten som noen gang har vært, skriver familien på Raiolas konto.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Familien bekrefter: Haalands stjerneagent Mino Raiola er død

Erling Braut Haalands agent Mino Raiola har gått bort, opplyser familien i sosisle medier. Raiola jobbet for flere store fotballprofiler.


«Han berørte så mange liv gjennom arbeidet sitt og skrev et nytt kapittel i den moderne fotballen. Raiola ble født i Italia og flyttet til Nederland med familien som ettåring. Han var blant annet pizzabaker før han begynte i agentbransjen. Raiola ble Haalands agent i 2019 og sto bak nordmannens overgang fra Salzburg til Borussia Dortmund. Da sa Haaland at «han er den beste i gamet».
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Familien: Mino Raiola er død

Saken oppdateres! - Mino kjempet til slutten med den samme styrken han hadde på forhandlingsbordet for å forsvare sine spillere. Som vanlig, gjorde Mino oss ...


Det var her agentkarrieren startet, da han tok bilde av kontrakten til Bergkamp og startet egen virksomhet. - Minos ønske om å gjøre fotballen til et bedre sted for spillere vil fortsette med like stor lidenskap. - Mino kjempet til slutten med den samme styrken han hadde på forhandlingsbordet for å forsvare sine spillere.
show more
Post cover
Image courtesy of "Bergens Tidende"
Mino Raiola er død

Den verdenskjente fotballagenten Mino Raiola (54) har gått bort, bekrefter familien på Twitter. Han representerte flere av idrettens største stjerner, ...


Jeg vil unngå at et sykt, døende vesen setter seg i kroppen. I 14 år har vossingane jobba med flykraftverk. I 14 år har vossingane jobba med flykraftverk. – Ikke bare endrer utseendet seg ved kreft. Mino gjorde oss som vanlig stolte, sier familien. Tidligere denne uken ble det feilaktig rapportert om 54-åringens bortgang.
show more
Post cover
Image courtesy of "Sporten.com"
Denne gangen er Mino Raiola faktisk død - Sporten.com

Den 28 februar ble det meldt at en av verdens mest innflytelsesrike fotballagenter Mino Raiola er død, men så kom både hans samarbeidspartnere og han selv ...


Han var agent for superstjerner som Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic og Erling Braut Haaland. – Alfie Haaland skriver på Twitter: Hvil i fred. Raiola ble innlagt på sykehus i Milano i januar og gjennomgikk en operasjon. Noen timer etter det igjen fikk vi bekreftet han faktisk levde, men at han var veldig syk.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Team Haaland i sorg: Agent Mino Raiola er død

Den verdenskjente fotballagenten Mino Raiola (54) har gått bort, bekrefter familien på Twitter. Han representerte flere av idrettens største stjerner, ...


- Bergens Tidende Mino gjorde oss som vanlig stolte, sier familien. Tidligere denne uken ble det feilaktig rapportert om 54-åringens bortgang.


Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Fotballagent Mino Raiola (54) er død. Det bekrefter hans familie.

Den verdenskjente fotballagenten Mino Raiola (54) har gått bort, bekrefter familien på Twitter. Han representerte flere av idrettens største stjerner, ...


Etter å ha jobbet som tolk for Nederlands første fotballagent, Rob Jansen, startet Raiola for seg selv på midten av 1990-tallet. Der viste han tidlig et talent for forretninger, etter å ha startet i en jobb som kelner på farens pizzeria. Mino gjorde oss som vanlig stolte, sier familien.


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Familien bekrefter: Mino Raiola er død

Agenten til stjerner som Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba og Erling Braut Haaland er død.


Raiola ble født i Italia, men vokste opp i Nederland. Selv om han tjente store summer i løpet av sin agentkarriere, var han aldri opptatt av å vise frem sin rikdom. Dress og slips var ikke noe for ham. De fant tonen nesten umiddelbart og fartet rundt til en rekke toppklubber. I samme slengen snek han til seg fotokopier av Bergkamps kontrakt og dermed verdifull kunnskap til å starte opp sitt eget agentfirma kort etter. Raiolas første markante handel var Pavel Nedved i 1996. – Mino rørte så mange liv gjennom hans arbeid og skrev et nytt kapittel i fotballhistorien.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Familien: Mino Raiola er død

Saken oppdateres! - Mino kjempet til slutten med den samme styrken han hadde på forhandlingsbordet for å forsvare sine spillere. Som vanlig, gjorde Mino oss ...


Det var her agentkarrieren startet, da han tok bilde av kontrakten til Bergkamp og startet egen virksomhet. - Minos ønske om å gjøre fotballen til et bedre sted for spillere vil fortsette med like stor lidenskap. - Mino kjempet til slutten med den samme styrken han hadde på forhandlingsbordet for å forsvare sine spillere.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Mino Raiola er død

Superagenten, som blant annet representerer Erling Braut Haaland, har gått bort. Det bekrefter familien på Twitter.


En lege i italiensk presse bekreftet også at den sagnomsuste agenten fremdeles var i live. - Nåværende helsestatus: Jeg er forbanna. - Hvil i fred den beste, skriver han på Twitter. - Han er ikke død, sa en ikke navngitt person i agentfirmaet til Mino Raiola til Dagbladet. José Fortes Rodriguez, agentens høyre hånd, sa til Nederlandske NOS at Raiola ikke var død, men at han var i dårlig tilstand. Mino kjempet til det siste med den samme styrken han har brukt ved forhandlingsbordet for spillerne, skriver de i et innlegg.
show more
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Familien bekrefter: Haaland-agent er død

Erling Braut Haalands agent Mino Raiola har gått bort, opplyser familien i sosisle medier. Raiola jobbet for flere store fotballprofiler.


Familien bekrefter: Haalands agent Mino Raiola er død Raiola ble Haalands agent i 2019 og sto bak nordmannens overgang fra Salzburg til Borussia Dortmund. Da sa Haaland at «han er den beste i gamet».


Post cover
Image courtesy of "Resett"
Haalands agent Mino Raiola er død: – Den beste

Raiola jobbet for flere store fotballprofiler som Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Marco Verratti, Gianluigi Donnarumma og Matthijs de Ligt. Han ble Haalands ...


I etterkant stilte han ikke opp til intervjuer som følge av det. «Han berørte så mange liv gjennom arbeidet sitt og skrev et nytt kapittel i den moderne fotballen. «Mino kjempet til det siste med den samme styrken han har brukt ved forhandlingsbordet for spillerne», heter det i meldingen.


Post cover
Image courtesy of "NRK"
Haalands agent Mino Raiola er død

Den verdenskjente fotballagenten Mino Raiola er død. Det bekrefter familien i en uttalelse på Twitter.


– Han var en av de mest mektige i fotballverden. – En av de mektigste i fotballverdenen Mino gjorde oss stolte som vanlig. – Vi vil takke alle for den enorme mengden støtte vi har fått i denne vanskelige tiden, og ber om respekt for privatlivet til hans venner og familie i denne sorgens stund. – Hvil i fred. I uttalelsen fra familien, takker de til slutt for all støtten de har fått.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Hevder Zlatan kan ta over for Raiola

Zlatan Ibrahimovic kan komme til å bli agent om han avslutter karrieren etter sesongen, melder italienske medier.


Om 40 år gamle Ibrahimovic bestemmer seg for å legge opp etter sesongen skal det ifølge TuttoMercatoWeb altså være aktuelt for Ibrahimovic å bli ansatt i Raiolas agentselskap, som fremover kommer til å bli drevet av hans fetter og forretningspartner Vincenzo Raiola. Dagen etter det tragiske budskapet om Raiola kommer altså rapporter fra Italia om at Ibrahimovic skal være aktuell som Raiola sin «erstatter» i hans agentselskap. Da skal svensken være aktuell for å erstatte Mino Raiola og være frontfigur i agentselskapet han bygde opp, hevder TuttoMercatoWeb.
show more