Real Madrid

2022 - 4 - 30

Real Madrid sikret La Liga-tittelen og Ancelotti ble historisk (TV 2)

Real Madrid sikret seg klubbens 35. La Liga-tittel, og trener Carlo Ancelotti ble historisk. - Spesielt, sier han til TV 2.

– Han er en av de største trenerne i historien. – Dette har vært Real Madrid og Karim Benzemas sesong. – Det sier at han vet hvordan man tilpasser seg. – Jeg husker alle titlene jeg har vunnet. Samtidig ble Real Madrids italienske trener Carlo Ancleotti historisk. Det er bare å feire for dem nå, sa kommentator Endre Lübeck.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Real Madrid ble La Liga-mestere – historisk triumf for Ancelotti (Nettavisen)

Real Madrid slo Espanyol 4-0 og tok med det tittelen i den spanske toppdivisjonen lørdag. Klubben er serievinner for 35. gang.

Madrid-laget kom til kampen i visshet om at de kun trengte ett poeng fra bataljen på hjemmebane. Rivalen har 26 La Liga-titler mot Reals 35. Benzema har vært svært sentral på Real-lagets ferd mot tittelen med sine 26 nettkjenninger.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Real Madrid ble La Liga-mestere – historisk triumf for Ancelotti (Nettavisen)

Real Madrid slo Espanyol 4-0 og tok med det tittelen i den spanske toppdivisjonen lørdag. Klubben er serievinner for 35. gang.

Jeg er stolt og vil fortsette å vinne med Real Madrid, fortsatte han. 33-åringens kontrakt løper ut til sommeren. Madrid-laget kom til kampen i visshet om at de kun trengte ett poeng fra bataljen på hjemmebane.

Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"

Real Madrid ble La Liga-mestere – historisk triumf for Ancelotti og ... (Dagsavisen)

Real Madrid slo Espanyol 4-0 og tok med det tittelen i den spanske toppdivisjonen lørdag. Klubben er serievinner for 35. gang.

Jeg er stolt og vil fortsette å vinne med Real Madrid, fortsatte han. 33-åringens kontrakt løper ut til sommeren. Madrid-laget kom til kampen i visshet om at de kun trengte ett poeng fra bataljen på hjemmebane.

Post cover
Image courtesy of "Kontrast1.no | Din kontrast til studiehverdagen"

Thibaut Courtois og Real Madrid spanske mestere! (Kontrast1.no | Din kontrast til studiehverdagen)

Real Madrid har vunnet den 35. spanske ligatittelen i sin historie. På lørdag scoret Thibaut Courtois for å gi Real Madrid en 4-0-seier over Espanyol.

Real slo England 4-3 for å endre kurs onsdag. På lørdag scoret Thibaut Courtois for å gi Real Madrid en 4-0-seier over Espanyol Barcelona på den 34. Atletico (61 poeng) drar til Bilbao på lørdag (21.00) for å møte Atletico (8.). En seier ville tillate ham å vende tilbake til likestilling med andaluserne. Marco Asensio (55.) og Karim Benzema (81.) var ute i løpet av en time. Real Madrid har vunnet den 35. Med kontroll gjennom hele kampen takket Real Madrid Rodrigo (33, 43.) dobler i første omgang.

Post cover
Image courtesy of "Sporten.com"

Gjett hva Gareth Bale gjorde da Real Madrid vant seriegull - Sporten ... (Sporten.com)

På lørdag slo Real Madrid Espanyol hele 4 - 0 og ble med det spanske seriemestere med fire kamper til overs. - Det første til en "spontan" feiring på.

En annen skrev: «Bale nektet å være en del av Real Madrids feiringsgruppe. Det er ikke min legende», skrev en fan på Twitter. Men det var ingen tegn til Gareth Bale, som hadde trukket seg fra troppen i forkant av kampen på grunn av ryggsmerter. På lørdag slo Real Madrid Espanyol hele 4 – 0 og ble med det spanske seriemestere med fire kamper til overs. regjerende mestre Atletico Madrid ligger for tiden på 4.plass. — Real Madrid C.F. (@realmadriden)May 1, 2022

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Bale slaktes i Spania. Hevder Real Madrid vil straffe ham (Nettavisen)

Gareth Bale skaper igjen store overskrifter i spansk presse. Ekspert Petter Veland mener waliserens avslutning i klubben har blitt en parodi.

Man har også hatt ganske mange tilfeller der han har vært ute av spill i to måneder og ikke trent og spilt, men frisk nok til å prestere veldig godt over to ganger 90 minutter for Wales, og så er han skadet når han kommer tilbake igjen. Alt blir overdimensjonert fordi det er Bale. Alle parter der har kommet inn i en ond spiral, sier han til Nettavisen. Kritikerne av waliseren mener dette er langt fra første gang Bale melder seg utilgjengelig for spill når det faktisk er bruk for ham, og sår tvil om han i det hele tatt er skadet. Han mener forholdet mellom Real Madrid-fansen og Bale har blitt giftig. Nå blir han beskyldt for å vende Real Madrid ryggen i jakten på å sikre ligagullet. Det var dermed ventet at Bale kunne få litt sjelden spilletid i Espanyol-kampen, men han meldte forfall til kampen helt i siste liten.

Post cover
Image courtesy of "MSN"

Bale slaktes i Spania. Hevder Real Madrid vil straffe ham (MSN)

Gareth Bale skaper igjen store overskrifter i spansk presse. Ekspert Petter Veland mener waliserens avslutning i klubben har blitt en parodi.

Explore the last week