Vegard Ulvang

 
 
Post cover
Image courtesy of "folkebladet.no"
(+)Ulvang møter motstand i Trøndelag: – Skeptisk til denne endringen

Marte Skaanes, Julie Myhre og Anne Kjersti Kalvå er usikker på om femmil er veien å gå for kvinnelangrenn.


Les mer Folkebladet er en del av Polaris Media. Vi jobber for at du skal ha en god brukeropplevelse og bruker dine personopplysninger til å Folkebladet er en del av Polaris Media. Vi er ansvarlig for dine data på denne siden og har et annonse- og datasamarbeid med Schibsted. Les mer.


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Langrenn: Ulvang vil ha like distanser for kvinner og menn

Vegard Ulvang vil avslutte perioden i FIS' langrennskomité med å få igjennom et forslag om like distanser for kvinner og menn i verdenscupen, ...


– Forslaget vil møte motstand, ikke minst i Norge. Men vi har fått positive signaler fra blant andre Sverige, Finland, USA og en god del andre nasjoner. Om skiverden er enig med meg, blir det forhåpentligvis vedtatt, sier den norske skilederen til Adresseavisen. – Mens herrene har gått 15 kilometer, tremil og femmil, har damedistansene variert veldig.
show more
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Ulvang vil ha historisk vedtak: – Vil møte motstand, ikke minst i Norge

Vegard Ulvang vil avslutte perioden i FIS' langrennskomité med å få igjennom et forslag om like distanser for kvinner og menn i verdenscupen, ...


– Forslaget vil møte motstand, ikke minst i Norge. Men vi har fått positive signaler fra blant andre Sverige, Finland, USA og en god del andre nasjoner. – Mens herrene har gått 15 kilometer, tremil og femmil, har damedistansene variert veldig. Om skiverden er enig med meg, blir det forhåpentligvis vedtatt, sier den norske skilederen til Adresseavisen.
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Ulvang vil ha historisk endring for kvinnene: Forventer motstand i Norge

FIS-topp Vegard Ulvangs siste ønske før han gir seg er likestilling i langrennsprogrammet. Han forventer å møte motstand, blant annet fra nordmenn.


mai møtes langrennskomiteen i FIS for å votere over forslaget om at kvinner og menn skal gå like distanser. Vegard Ulvang gir seg i FIS om kort tid. – Jeg håper jeg runder av med et nytt historisk vedtak om to uker.


Post cover
Image courtesy of "Langrenn"
Ulvang tror FIS vil vedta 50km for kvinner - Langrenn

Vegard Ulvang vil ha 50km for kvinner og flere like distanser for kvinner og menn. Forventer motstand ikke minst fra kvinnene selv.


Derfor er jeg usikker på om femmil for kvinner er veien å gå, sier Skaanes til Adresseavisen. Da blir det 2.30. Hvem vil se på det? – Verdenscuprenn avlyses i det uendelige, eller som på Lillehammer, flyttes på grunn av snømangel. For å være ærlig, ingen ønsker så lange runder. Therese Johaug vant OL-gullet på 10km klassisk med 0.4 sekunder. Skulle de nye, felles distansene blir vedtatt, vil de kunne bli innført allerede neste vinter. – Forslaget vil møte motstand, ikke minst i Norge. Men vi har fått positive signaler fra blant andre Sverige, Finland, USA og en god del andre nasjoner. Spesifikt vil det gjelde 10km, 20km og 50km. Natalia Nepryaeva tapte bronsen med 0.1 sekund. Vegard Ulvang har sagt at han vil trekke seg som leder av langrenns komiteen i FIS under vårkonferansen i mai. – Vinneren vil bruke 2.10-2.20 under ideelle forhold. Han forventer motstand, og det har han fått, ikke minst fra kvinnene selv. mai, under vårkongressen til FIS.
show more
Post cover
Image courtesy of "fvn.no"
(+)Ulvang møter motstand i Trøndelag: – Skeptisk til denne endringen

Marte Skaanes, Julie Myhre og Anne Kjersti Kalvå er usikker på om femmil er veien å gå for kvinnelangrenn.