Tottenham

2022 - 5 - 1

Image courtesy of "Nettavisen"

Tottenham banket Leicester – Son med måldobbel og assist (Nettavisen)

Son Heung-min var i storform da Tottenham slo Leicester 3-1 hjemme i ligaen søndag. Først serverte han Harry Kane før hvilen, før han satte to i andre ...

Ett minutt på overtid satte Kelechi Iheanacho inn et trøstemål for gjestene. Hjemmelaget kom til oppgjøret med null skudd på mål i de foregående kampene mot Brighton og Brentford. Den statistikken brøt Tottenham etter 19 minutter, da corneren fra Son Heung-min fant pannebrasken til Harry Kane. Med søndagens seier legger Tottenham press på naboen Arsenal om mesterligaspill til høsten. Spurs innehar 4.-plassen med 61 poeng og ligger ett poeng foran The Gunners, som møter West Ham senere søndag.

Stjerneduoen sikret Tottenham tre poeng - la press på Arsenal (TV 2)

Både Harry Kane og Heung-Min Son scoret da Tottenham slo Leicester 3-1.

Son var ikke ferdig for dagen, og vartet opp med et vakkert skudd som han kurlet i krysset. Kelechi Iheanacho sitt langskudd snek seg i mål på overtid. Heung-Min Son prikket en corner på en umarkert Harry Kane, som hadde få problemer med å score sitt trettende mål for sesongen. omgang kom Dejan Kulusevski inn, og han satt umiddelbart preg på kampen. Tidlig i 2. Det var Leicester som kom best i gang, men utnyttet ikke momentet til skape noe særlig. I stedet for var det Tottenham som tok ledelsen.