2022 - 5 - 14

Borussia Dortmund Borussia Dortmund

Image courtesy of "Nettavisen"

Dortmund møtt med pipekonsert ved pause - Haaland slo tilbake (Nettavisen)

Erling Braut Haaland scoret på straffe i sin siste kamp for Borussia Dortmund, før overgangen til Manchester City.

Sistnevnte stakk ut en fot da Serdar dro seg innover i banen og gikk i bakken. For Hertha Berlin og Fredrik André Bjørkan, som ble byttet inn etter 65 minutter, betyr resultatet at de må ut i playoff for å holde plassen i Bundesliga. Dortmund-fansen var ikke fornøyd med det de fikk se i første omgang, og hjemmelaget ble møtt med pipekonsert da de gikk inn til pause.

Haaland scoret i avskjedskampen for Dortmund (Adresseavisen)

Erling Braut Haaland fikk nettsus i sin siste kamp for Borussia Dortmund i Bundesliga lørdag. Han satte inn utligningen i 2-1-seieren over Hertha Berlin.

Han stusset inn 2-0, men Wolfsburg kjempet seg tilbake og fikk med seg poeng. Stuttgart sikret 2-1-seier på overtid i kampen mot Köln og sendte Hertha til 16.-plassen. Det betyr mer nervedrama i vente for hovedstadslaget. Lewandowski spilte uansett fra start mot Wolfsburg og scoret sitt 35. kamp fra start i målet til Dortmund. Bürki startet lørdag sin første kamp for sesongen. Haaland spilte totalt 89 kamper for Dortmund og scoret hele 86 mål. I ligaen endte Haaland med 22 scoringer på 24 kamper denne sesongen, og det var tredje flest i Bundesliga.

Image courtesy of "Aftenbladet.no"

Direkte: Haalands farvel med Dortmund (Aftenbladet.no)

Det blåses for et frispark til Hertha. Det er Akanji som løper Plattenhardt over ende. whistle. 41′.

- DELHertha-spillerne blir møtt med øredøvende piping når de jogger ut for å varme opp. serierunde mellom Borussia Dortmund og Hertha Berlin. - 25′DELDortmund slår inn mot Haaland, men nordmannen får ikke hodet på ballen. - DELSpillerne går i garderoben mens et gigantisk tifo over hele Südtribune staver «Zorc», som en hyllest til klubblegenden som nå forlater klubben. - 44′OffsideBrandt får en kjempesjanse, men så blåses det av for offside. - DEL«You’ll never walk alone», som mange i Norge forbinder med Liverpool, men som også brukes i Dortmund, runger ut over stadion. - 32′DELDortmund har hatt svært lite å komme med fremover i banen hittil. - 51′DELNesten for Dortmund! Reus spilles alene med keeper. - 64′Det er Guerreiro som prøver seg, men rett i blokka! - 65′VAR-situasjonDommeren skal ut for å se på den! - 88′DELHertha Berlin kan faktisk rykke ned med drøye to minutter igjen av siste serierunde. Hertha Berlin må ut i nedrykkskvalifisering.

Image courtesy of "VG Nå"

Flott avskjed for Haaland: Scoret da Dortmund snudde til seier (VG Nå)

DORTMUND (VG) (Borussia Dortmund – Hertha Berlin 2–1) Erling Braut Haaland (21) ble hyllet før kampstart og svarte med scoring i avskjedskampen sin.

- Aftenposten - Aftenposten - Aftenposten - Aftenposten Nordmannen smilte bredt og klappet seg på brystet da han sugde inn den gule veggens hyllest før kampstart. Jeg kommer aldri til å glemme noe av dette, skriver Haaland under Instagram-innlegget.

Dortmund-fansen takket av Haaland - tok avskjed med scoring (TV 2)

Erling Braut Haaland ble hyllet av både klubben og supporterne etter sin siste kamp for Borussia Dortmund.

Dermed slo Borussia Dortmund Hertha Berlin 2-1, og Haaland fikk avsluttet med seier. I ligaen endte Dortmund på 2. – Det har ikke vært annet enn en glede og en ære å bære denne trøyen. Hos Dortmund har jeg tilbrakt minneverdige øyeblikk, møtt spesielle mennesker og ekstraordinære lagkamerater, for ikke å nevne våre fans som alltid har vært vår ekstra mann på banen. Da Dortmund fikk straffe etter en hands, steg 21-åringen opp. Den gule veggen er virkelig utrolig og noe du trenger å være vitne til minst én gang i livet ditt. Haaland fikk seg også en scoring i avskjedskampen.

Haaland takker supporterne: – Kommer aldri til å glemme dette (NRK)

Det kokte på tribunene da Erling Braut Haaland ble takket av som Borussia Dortmund-spiller, som svarte på hyllesten med scoring da Borussia Dortmund vant ...

Det har gått fire dager siden Manchester City bekreftet at Haaland i prinsippet er klar for Pep Guardiolas mannskap. – Det føles veldig riktig. minutt. Men 17-åringen trengte bare to minutter på å sende vertene i ledelsen. Jeg kommer aldri til å glemme noe av dette, skriver han. I det klokka passerte 90 minutter ble Haaland byttet av og fikk en siste hyllest fra supporterne som har sett han score 86 mål på 89 kamper for de gul- og svartkledde. Bundesliga-scoring for sesongen.

Image courtesy of "Dagsavisen"

Haaland scoret i avskjedskampen for Dortmund (Dagsavisen)

(Borussia Dortmund - Hertha Berlin 2-1). Erling Braut Haaland fikk nettsus i sin siste kamp for Borussia Dortmund i Bundesliga lørdag.

Mål: 1-0 Sasa Kalajdzic (12), 1-1 Anthony Modeste (59), 2-1 Wataru Endo (90). Mål: 1-0 Grischa Prömel (5), 2-0 Taiwo Awoniyi (str. 25), 2-1 Simon Zoller (55), 2-2 Eduard Löwen (79), 3-2 Awoniyi (88). Mål: 1-0 Marcus Ingvartsen (10), 1-1 Tuta (26), 1-2 Rafael Santos Borré (35), 2-2 Ingvartsen (49). Mål: 1-0 Lucas Alario (54), 1-1 Janik Haberer (88), 2-1 Exequiel Palacios (90). Mål: 1-0 Daniel Caligiuri (str. 11), 1-1 Jessic Ngankam (24), 2-1 Michael Gregoritsch (84). Han stusset inn 2-0, men Wolfsburg kjempet seg tilbake og fikk med seg poeng. Mål: 1-0 Janni Serra (70), 1-1 Willi Orbán (90). Mål: 0-1 Ishak Belfodil (str. 17), 1-1 Erling Braut Haaland (str. 67), 2-1 Youssoufa Moukoko (83). kamp fra start i målet til Dortmund. Lewandowski spilte uansett fra start mot Wolfsburg og scoret sitt 35. Bürki startet lørdag sin første kamp for sesongen. Stuttgart sikret 2-1-seier på overtid i kampen mot Köln og sendte Hertha til 16.-plassen. Det betyr mer nervedrama i vente for hovedstadslaget.

Haaland starter i sin siste kamp for Dortmund (Adresseavisen)

Erling Braut Haaland er med fra start for Borussia Dortmund når laget tar imot Hertha Berlin i det som blir nordmannens siste kamp for klubben.

Image courtesy of "Aftenposten"

Haaland scoret i avskjedskampen: – Dette har vært uforglemmelige år (Aftenposten)

Nordmannen smilte bredt og klappet seg på brystet da han sugde inn den gule veggens hyllest før kampstart. Jeg kommer aldri til å glemme noe av dette, skriver Haaland under Instagram-innlegget. I annenomgang var det imidlertid mer sprut i Dortmund-laget, og midtveis ut i omgangen skulle Haaland få scoringen sin. Det var helt tydelig at Haaland ønsket å avslutte med smell, og i annenomgang fikk han scoringen sin fra ellevemetersmerket. – Kjære Dortmund-fans: Dette har vært uforglemmelige år, sier Haaland – på tysk – i en video publisert på DORTMUND (VG) (Borussia Dortmund – Hertha Berlin 2–1) Erling Braut Haaland (21) ble hyllet før kampstart og svarte med scoring i avskjedskampen sin.

Haaland tok Dortmund-farvel: – Kommer aldri til å glemme dette (Adresseavisen)

Erling Braut Haaland scoret i avskjedskampen for Borussia Dortmund og takket for seg i sosiale medier etter 2-1-seieren over Hertha Berlin.

«Det har vært en glede og en ære å spille med denne drakten. For ikke å snakke om en supportergjeng som alltid har vært en ekstra mann på banen. Den gule veggen er helt utrolig, og noe du må oppleve minst en gang i livet.

Image courtesy of "Eurosport"

Haaland tok farvel med Dortmund-fansen – scoret i avskjedskampen (Eurosport)

Han stusset inn 2-0, men Wolfsburg kjempet seg tilbake og fikk med seg poeng. Stuttgart sikret 2-1-seier på overtid i kampen mot Köln og sendte Hertha til 16.-plassen. Det betyr mer nervedrama i vente for hovedstadslaget. Lewandowski spilte uansett fra start mot Wolfsburg og scoret sitt 35. «Det har vært en glede og en ære å spille med denne drakten. kamp fra start i målet til Dortmund. Bürki startet lørdag sin første kamp for sesongen.

Haaland tok Dortmund-farvel: – Kommer aldri til å glemme dette (Dagsavisen)