Darwin Nunez

2022 - 7 - 21

Image courtesy of "Dagsavisen"

Liverpools Núñez med fire mål mot Leipzig – Sørloth ut med skade (Dagsavisen)

Alexander Sørloth måtte forlate banen ti minutter før pause med en skape i Leipzigs treningskamp mot Liverpool. Darwin Núñez scoret fire av målene i ...

Han ga seg ikke og satte 5-0 i siste spilleminutt på pasningen fra Fabio Carvalho. Først satte han 2-0 fra straffemerket etter 48 minutter. Núñez økte til 3-0 alene med keeper, mens han fullførte sitt hat trick etter 69 minutter.

Image courtesy of "Nettavisen"

Darwin Núñez scoret sine første mål i Liverpool-drakt (Nettavisen)

Etter kampen røper Jürgen Klopp at nykommeren kan takke Mohamed Salah for det første av torsdagens fire mål.

«Ketchup-effekten» ville også ha det til at Núñez fikk sitt hat trick. I pausen valgte Jürgen Klopp å bytte inn nyinnkjøpte Darwin Núñez for nevnte Firmino, og han brukte ikke lang tid på å havne i målprotokollen. Han hadde bare hatt to små innhopp i treningskamper for Liverpool, men videoer av Darwin Núñez (23) som bommer på mål i Liverpool-drakt hadde allerede rukket å florere på internett.

Image courtesy of "Liverpool.no"

– Han laget store problemer for oss, for han er veldig direkte, rask og ... (Liverpool.no)

Virgil Van Dijk er sikker på at Darwin Nunez får en bra karriere i Liverpool. I kveld får uruguayaneren en ny mulighet til å score sitt første mål for ...

Han følte at det var hans tid å reise for å prøve seg på en ny utfordring. Det laget store problemet for vårt lag, for han er veldig direkte, rask og sterk. Han er en veldig talentfull spiss og en vi kan få bruk for nå, men også i fremtiden. Nunez fikk også med seg seks mål i Champions League så det er ingen tvil om at 23-åringen vet hvor målet står. Van Dijk mener uruguayaneren er vanskelig å møte på grunn av at han har styrker i flere deler av spillet. Liverpools nederlandske midtstopper var forberedt på at kanten kunne forsvinne. Det forventes at spissen vil få en hel omgang mot den tyske klubben.