Real Madrid

2022 - 8 - 21

Ekspert målløs over stjernen: - Umulig å erstatte (TV 2)

Luka Modric (36) gjorde som han ville mot Celta Vigo da Real Madrid tok sin andre seier på like mange forsøk.

– Hazard har hatt det kjipt og slitt med skade, så gjør han det. Det er en del av fotballen. Bortelaget fikk enda en straffe i sluttminuttene. Hazard fikk ballen fra Benzema, men forsøket ble reddet av Marchesin. Det var nonsjalant, fortsatte eksperten. – At Casemiro drar er synd.

Image courtesy of "Nettavisen"

Ny seier for Real Madrid – Hazard bommet på straffespark (Nettavisen)

Real Madrids stjernegalleri fortsetter den gode åpningen på sesongen. Lørdag kveld serverte hovedstadslaget festfotball da de slo Celta Vigo 4-1 på ...

Få minutter før pause sørget kroatiske Luka Modric for at gjestene var tilbake i føringen. Katalanerne avga poeng mot Rayo Vallecano i serieåpningen, og søndag skal Xavis lag bryne seg på Real Sociedad. Det tok imidlertid ikke lang tid før Celta Vigo var tilbake i kampen.