Barcelona

2022 - 8 - 22

Image courtesy of "ABC Nyheter"

Bursdagsbarnet Lewandowski åpnet målkontoen i Barcelona-seieren (ABC Nyheter)

Robert Lewandowski gikk målløs av banen i sin første ligakamp for Barcelona, men søndag bidro han med to mål 4-1-seieren over Real Sociedad.

Til slutt kronet innbytteren det hele med et eget mål i det 79. Bare et par minutter senere var 19-åringen involvert igjen da Lewandowski satte sitt andre mål og økte ledelsen til 3-1. 344 mål på åtte år ble fasiten i den tyske fotballgiganten.

Image courtesy of "Dagsavisen"

Lewandowski åpnet målkontoen i Barcelona etter 45 sekunder (Dagsavisen)

(Barcelona - Real Sociedad 4-1). Robert Lewandowski gikk målløs av banen i sin første ligakamp for Barcelona, men søndag bidro han med to mål 4-1-seieren ...

Drømmebursdag for Lewandowski: - Oser frykt (TV 2)

Robert Lewandowski (34) og innbytter Ansu Fati (19) glitret i Barcelonas første trepoenger denne sesongen.

Han ble hentet som en prestisjesignering, scoret ikke på Camp Nou, men nå er han i gang, velkommen til La Liga, sa Osnes. Raphinha fant Lewandowski, som med en utsøkt hælflikk spilte fri Fati. Barca-kometen kronet kvelden med scoring. Veldig veldig morsomt, var spådommen fra Simen Stamsø-Møller i TV 2s LaLiga-studio. – Var dette starten på noe stort? – Der sitter den og Lewandowski er i gang i LaLiga.

Image courtesy of "Nettavisen"

Bursdagsbarnet Lewandowski åpnet målkontoen i Barcelona-seieren (Nettavisen)

Bursdagsbarnet Lewandowski åpnet målkontoen i Barcelona-seier (Nettavisen)

Bursdagsbarnet Lewandowski åpnet målkontoen i Barcelona-seier (ABC Nyheter)

Image courtesy of "TV 2"

Lewandowski om Xavi-møtet: - Han har noe spesielt (TV 2)

Som spillere møttes Xavi Hernández og Robert Lewandowski flere ganger. Den polske Barcelona-spissen ble allerede da imponert av spanjolen. – Da vi snakket ...

– Men jeg vet at jeg må lære meg språket. – Jeg var ikke forberedt på at alle skulle snakke så bra engelsk! – Jeg er allerede forebredt på denne utfordringen. Jeg prøver å fokusere på meg selv og mitt lag. – Jeg tenker aldri på konkurransen mellom meg og andre spisser, som for eksempel Karim Benzema. Det er en stor utfordring, men jeg er klar for det.