Real Madrid mot Mallorca

2022 - 9 - 11

Image courtesy of "Nettavisen"

Real Madrid fortsetter den perfekte sesongstarten – snudde mot ... (Nettavisen)

Real Madrid havnet under mot Mallorca, men snudde kampen og vant hele 4-1 i spansk fotball søndag. Dermed topper de La Liga etter fem runder.

Mallorca møter Almeria i neste runde. Uruguayaneren mottok ballen på egen halvdel og satte fart oppover i banen. Ti minutter før pause slo Kang-In Lee et frispark på bakerste stolpe som spisskollega Vedat Muriqi headet i mål.

Real Madrid-juvelene gnistret: Utrolige solomål i snuoperasjon (TV 2)

De unge stjernene tok tak og leverte kandidater til sesongens mål i Karim Benzemas fravær.

Like før pause mottok Fede Valverde (24) ballen på egen banehalvdel. Fantastisk var det også av Vinícius: Stjernespilleren dro seg forbi en spiller, før han på lekent vis tuppet ballen forbi keeper og i det lengste hjørnet. Uruguayaneren tok den med seg hele veien til motstanderens 16 meter, før han like godt vartet opp med en avslutning i krysset.