United

2022 - 10 - 16

Image courtesy of "United.no"

Ella Toone herjet mot Brighton - united.no (United.no)

Det ble en behagelig dag på jobben for kvinnelaget til United i hjemmekampen mot Brighton søndag formiddag og vant til slutt 4-0.

United vinner ballen på egen banehalvdel og fra der er det strake veien mot mål. Så sitter den igjen og igjen er det Ella Toone. United startet kampen friskt og dominerte det meste av første omgangen, noe som resulterte i 3-0-ledelse til pause. Norske Vilde Bøe Risa ble byttet inn etter 65 minutter for Ella Toone og hadde det som må sies å være et godt innhopp. oktober 2022 (17:39) oktober 2022 (12:14) endret [+]16.

– Vi må ha riktig mentalitet - united.no (United.no)

Scenen er satt. United er klar for sin niende kamp i Premier League og det er Newcastle som står på motsatt banehalvdel. Ett poeng skiller lagene på ...

Det kommer flere storkamper fremover og vi må være konsentrerte. Vi trenger den riktige organiseringen, vi trenger den riktige intensiteten og vi må ha riktig mentalitet. Hvis ikke blir du straffet og det vil vi unngå. Vi må gi alt i duellene og vi må vinne dem. Men når det kommer til å forsvare seg finnes det regler – det er ikke noe om og men, du må være 100% konsentrert og disiplinert for å klare å følge de reglene. Vi må kjempe for hverandre og alle må ta ansvar for å posisjonere seg riktig.