Skeid

2022 - 11 - 2

Skeid tok et langt steg mot ny kontrakt med kalasseier over Arendal (Dagsavisen)

(Skeid – Arendal 6-0). Skeid har plassen i OBOS-ligaen i 2023 langt nede i shortsen. Bare et kollektivt sammenbrudd kan hindre det.

Image courtesy of "Nettavisen"

Skeid rundspilte Arendal i Obos-kvaliken (Nettavisen)

Skeid har langt på vei sikret plassen i Obos-ligaen neste sesong etter en overlegen seier i første kvalikkamp mot Arendal.

Etter en nydelig pasning av Rise i forkant kunne Effiom etter hvert sette ballen i mål fra kloss hold. På bakre hadde Maxwell Effiom løpt seg fri, og han satte enkelt ballen i mål. I det 80. Skeid og Arendal spilte altså første kamp i kvalifiseringen hvor en Obosliga-plass er i potten. Etter massivt trøkk mot Arendal-målet klarte til slutt Hoven å skli ballen i mål. Stortalentet ble nydelig chippet gjennom av Bendik Rise, før Romsaas kjørte karusell med en Arendal-forsvarer og satte ballen i mål.

(+) Skeid tok langt steg mot ny 1. divisjonskontrakt – knuste Arendal ... (Folkebladet)

Skeid holdt full lekestue og slo Arendal 6-0 i den første kvalifiseringsfinalen til neste års 1. divisjon i fotball onsdag.

Image courtesy of "Eurosport"

Tennissifre for Skeid – knuste Arendal i første sett: – De er statister! (Eurosport)

Johnny Per Buduson ble dagens store mann på Nordre Åsen. Med spissens to mål mot Arendal, har Skeid et godt utgangspunkt før returmøtet lørdag.

Allerede etter fire minutter spilt lå den første ballen i nettet, og ingen overraskelse at det var Skeids toppscorer Johnny Per Buduson som sørget for en drømmestart for hjemmelaget. OBOS-ligaen For med 3-0 over Steffen Landro og Ull/Kisa sist, var det ingenting å si på de hvitkleddes selvtillit før det første møtet med Skeid.

Image courtesy of "Skeid.no"

Storseier i første kvalikkamp (Skeid.no)

Det ble målkalas på Nordre Åsen da Skeid tok et godt grep om forlenget kontrakt i Obosligaen. Les om kampen og se høydepunkter og reaksjoner her!

Romsaas får også en heftig sjanse med et skudd som går via keepers hanske og i tverrligger. Med andre ord har vi et meeget godt utgangspunkt for returkampen i Arendal, som spilles lørdag klokken 14. Buduson skulle likevel bli tomålsscorer, for rett før pause får han en omtrent identisk mulighet som da han var alene med keeper tidligere. Etter 11 minutter får de en kjempesjanse som starter med en fin diagonalpasning, før det skytes på direkten - knallhardt like over mål! Skeid starter kampen i fyr og flamme, og jakter en tidlig scoring. Det ble målkalas på Nordre Åsen da Skeid tok et godt grep om forlenget kontrakt i Obosligaen.

Image courtesy of "Sandnesposten"

Effiom med to mål da Skeid knuste Arendal (Sandnesposten)

Sandnes Ulf ga slipp på Maxwell Effiom da kontrakten hans gikk ut i sommer. Nå redder han Skeid fra nedrykk.

Skeid har langt på vei sikret ny kontrakt i Obosligaen. Dermed har Skeid sikret seg et frekt utgangspunkt før returen i det som tidligere het Aust Agder fylke. Skeid har hatt en kjempeflott avslutning på årets sesong.

Rødt og blått lekte seg med røkla. Arendal ble sendt hjem med stortap (VårtOslo)

I den første av kvalifiseringskampene om den siste plassen i neste sesongs 1. divisjon rundspilte og utklasset Skeid Arendal og stoppet ikke før det sto ...

— Nå skal vi gjøre en god treningsjobb før returkampen på lørdag. Han framhever også tempoforskjellen mellom de to divisjonene som en viktig årsak til at Skeid etter hvert blir så overlegne. — Det kom mye regn i dag, og da blir banen vår rask. Den største vinneren i dette oppgjøret var allikevel Skeids trener Gard Holme. Arendal hadde mye ball i første omgang, men det gikk i slow motion i forhold til lagene i 1. Det fikk Ull/Kisa også, men de var ikke dyktige nok til å omsette kontringene i mål, sa Buduson videre. Balltempoet hos Arendal var dessuten lavere enn det Skeid var vant til fra 1.divisjon. Det holdt i akkurat tre minutter. Da jeg fikk en lignende sjanse mot slutten av omgangen gikk jeg lenger, avventet en bevegelse fra keeperen deres og da var det plutselig lett å sette ballen i mål, sa tomålskårer Buduson. Klokkeslettet til tross, og tildels øsende regn i timene før kampen, møtte det opp 550 betalende tilskuere. [Lyns eks-keeper Kirvil (30) lever ut proffdrømmen i italienske Sampdoria. Kampen viste at Skeid har mange spillere med ekstraordinære kvaliteter.