Håndball

2022 - 11 - 19

Image courtesy of "Telen.no"

Proppet banen full av juniorspillere: – Morsomt å få den tilliten (Telen.no)

Kampen mot HK-72 Sande i Notoddenhallen lørdag ble en oppvisning for de blå. Det gjorde at trener Hykkerud bestemte seg for å bruke kampen til ...

Image courtesy of "Hamar Dagblad"

(+) Dette tjener toppdommerne i Norge: – Henger etter (Hamar Dagblad)

I etterkant av kampen mot Bækkelaget tok Elverums assistenttrener, Raymon Hamar, et oppgjør med kvaliteten på dommerstanden i eliteserien.

To vidt forskjellige omganger fra Elverum (Hamar Dagblad)

Blomgren hadde siktet inn skuddarmen, og scoret også elverums tredje mål da Elverum virkelig kjørte over hjemmelaget på bare tre minutter. 5–1 sto det til ...

(+) To vidt forskjellige omganger fra Elverum, som knep seieren på ... (Hamar Dagblad)

(Kristiansand Topphåndball – Elverum Håndball 27-29) Etter forrige ukes overraskende tap mot Bækkelaget, måtte Elverum opp i ringene igjen.

Image courtesy of "Halden Arbeiderblad"

Imponerende keeperspill ga HTH viktig seier: – Det gjør jobben min ... (Halden Arbeiderblad)

(Fjellhammer – HTH 25-30) Imponerende keeperspill og gode enkeltprestasjoner var viktige for at HTH stakk av med en viktig borteseier.