Image courtesy of "Bergensavisen"

Gareth Bale og Wales får trøbbel mot USA (Bergensavisen)

USA har et ungt og talentfullt lag med seg til VM. Vi tror de slår Gareth Bale og Wales mandag kveld.

Bale reddet Wales: - En av de viktigste landslagsspillerne i ... (TV 2)

Det sa TV 2-kommentator Morten Langli etter at Gareth Bale hadde fikset straffespark og selv hamret inn 1-1-scoringen for Wales åtte minutter før full tid i VM- ...

Image courtesy of "Nettavisen"

Straffescoring fra Gareth Bale reddet 1-1 for Wales i VM-kampen mot ... (Nettavisen)

Image courtesy of "Aftenposten"

Sønnen til Liberias president scoret for USA - men Bale reddet Wales (Aftenposten)

(USA–Wales 1–1) Tim Weah (22) scoret kampens første mål for USA. En Weah som scorer mål - dét er det mange som har sett før.

Image courtesy of "Dagsavisen"

Straffemål fra Bale reddet poeng for Wales i VM-åpningen mot USA (Dagsavisen)

Den walisiske utligningen kom åtte minutter før full tid. Da ble Bale lagt i bakken på klønete vis av USA-forsvarer Walker Zimmerman.

(+) Bales straffescoring reddet Wales: – Han har aldri sviktet oss (Folkebladet)

Gareth Bale skaffet straffesparket og satte selv inn 1-1-målet som berget ett poeng for Wales i VM-innledningen mot USA mandag. Etterpå ble han hyllet.

Bales straffescoring reddet Wales: – Han har aldri sviktet oss (Nettavisen)

Image courtesy of "United.no"

Wales reddet poeng mot USA - united.no (United.no)

United har ingen amerikanske eller walisiske VM-spillere, men tidligere spillere Dylan Levitt og Daniel James var begge en del av troppen. James spilte hele ...

Image courtesy of "TV 2"

FIFA Fotball-VM i 4K: USA - Wales | TV 2 Play (TV 2)

Fra Ahmed bin Ali Stadium, Al Rayyan og kampen mellom USA og Wales i gruppe B i FIFA Fotball-VM 2022. Kommentator: Morten Langli og Simen Stamsø-Møller.