Erling Braut Haaland

2022 - 12 - 28

Erling Braut Haaland med to mål mot Leeds (NRK)

Med to nye mål satte Erling Braut Haaland nok en rekord. Men Pep Guardiola mener Haaland fortsatt ikke er helt på topp fysisk.

Etter den forrykende starten på kampen tok det en halvtime før Haaland var på farten igjen. Sånn er livet, jeg må trene mer, sier Haaland til Amazon Prime. Den første fikk han servert på åpent mål av Jack Grealish, og der var Haaland sikker. – Jeg har en følelse av at han fortsatt ikke er på topp. – Haaland har en uhyggelig evne til å vite hvor han skal være for å score mål, og en sult som jeg aldri har sett før. Dette er en spesiell dag for meg og familien min, jeg er stolt, sier Haaland til Viaplay.

Image courtesy of "Dagbladet.no"

Erling Braut Haaland Danker ut Messi (Dagbladet.no)

Erling Braut Haaland fortsetter å knuse rekorder. Nå danker han ut både Alan Shearer og Lionel Messi.

4 16 3 15 6 2 1 Det var en tent Haaland som kom ut etter hvilen. Haaland var ikke den eneste som bomma sjanser for City. Den høyreiste målscoreren er dermed den raskeste spilleren til å nå 25 mål under den spanske treneren. Den tidligere Bryne-spissen brukte bare 14 kamper, 15 mindre enn tidenes Premier League-målscorer Alan Shearer. 22-åringen er nå den kjappeste spilleren i historien til å score 20 Premier League-mål.

Wenger til TV 2: - Skulle ønske jeg signerte Haaland (TV 2)

I et eksklusivt intervju med TV 2 hyller den legendariske Arsenal-manageren Arsène Wenger Erling Braut Haaland.

Men jeg skulle virkelig ønske jeg signerte ham, avslører Wenger og humrer. – Han gjør det på en annen måte enn Martin. Han er definitivt en spiller du ikke vil spille mot.

Haaland herjet, scoret to og satte ny rekord: - Mer sulten og klar enn ... (TV 2)

Hele familien var på tribunen og så Erling Braut Haaland (22) herjet i Premier League-comebacket og nådde ny milepæl.

Han slo tilbake til jærbuen, som skøyt via Meslier og i mål. Han kom til skudd som Meslier reddet, men returen satte Rodri i nettet. 22-åringen passerte også faren Alfie, som scoret 18 mål i Premier League da han spilte i England. Han spilte 90 minutter igjen og scoret to fantastiske mål, sier Guardiola til Viaplay. Haaland og City kom til en gigantisk sjanse allerede etter halvminuttet spilt. Jeg er stolt i dag, sier jærbuen til Viaplay. Da jeg var liten hadde jeg Leeds-drakt med Eirik Bakke og en City-drakt med far på ryggen, så dette er en stor dag for meg og familien, sier Haaland i et intervju med Viaplay. Han scoret to mål, men farten hans er ikke helt der den kan være. Han gikk med det forbi Kevin Phillips som brukte 21 kamper på å score 20 mål. – Jeg har vært hjemme, litt sint over at jeg ikke har vært VM. Der han spilte 45 kamper frem til 2003. Faren Alfie Haaland spilte for begge klubbene i sin karriere.

Image courtesy of "Nettavisen"

Holder stø kurs mot 50 scoringer (Nettavisen)

Erling Braut Haaland (22) vet hva han snakker om når han sier 50 scoringer er mulig i løpet av en Premier League-sesong. Det er også kursen han holder.

Det ser kanskje lett ut, som da han fikk 1–0 mot Leeds servert for åpent mål, men det skal gjøres, også med «feil» fot. UTEN SAMMENLIGNING FOR øvrig, men likevel til orientering når det gjelder scoringer på fotballens øverste hylle: Lionel Messi brukte 28 kamper på å score 25 mål under Pep Guardiola. Det har heller ingen gjort før ham. Det har ingen gjort før ham. RESTEN AV DETTE tankeeksperimentet er addisjonsmetoden i all sin enkelhet. To perioder som korrespondent for Dagbladet i London.

Image courtesy of "VG Nå"

Droppet feiring mot Leeds: – Jeg følte ikke for å juble (VG Nå)

(Leeds – Manchester City 1–3) Erling Braut Haaland (22) ble tomålsscorer mot Leeds, men lot være å feire da han for første gang dro tilbake for å spille ...

Den forrige rekordholderen var Kevin Phillips som klarte å nå 20 mål på 21 kamper. Da jeg var liten hadde jeg en Leeds-drakt med Eirik Bakke på ryggen og en City-drakt med faren min på, sa Haaland. Jeg har respekt for Leeds, der jeg er født. – Far og mor på tribunen, hele familien på tribunen. Jeg følte ikke for å juble. Og da var han ikke vond å be.

Han har stoppet kjeften på alle (Nettavisen)

Erling Braut Haaland (22) brukte en kort høst på å erobre Premier League. Etter seks ukers VM-pause er han fulladet, sulten og klar for mer.

ERLING BRAUT HAALAND scorer mål som ingen andre fordi målene han scorer kommer som en konsekvens av det han har fokus på – sjansene han skaffer seg. HAN NEVNER IKKE navn, Brauten, men sier det er et par der ute som kan ha 50 scoringer i seg i løpet av en sesong. Han scorer mange mål fordi han er i enden av mange sjanser. Han er korttids-floppen ingen kan stoppe. Han er spilleren som knuser motstanderne med scoringer. Rekorden er tross alt 34 fra den gangen det ble spilt 42 kamper i Premier League – i 1993/1994 (Andy Cole) og 1994/1995 (Alan Shearer. EN AV VERDENS beste målscorere misser også sjanser, bare så det er sagt. Der har du det iboende potensialet. I verdens tøffeste liga er det tall verden aldri har sett maken til. Til Dagbladet i 1986. To perioder som korrespondent for Dagbladet i London. Jobbet freelance i Arbeiderbladet i skoletida.

Image courtesy of "Document.no"

Erling Braut Haaland slår rekord etter rekord (Document.no)

Erling Braut Haaland rundet 20. ligamål for Manchester City i Premier League onsdag. Han scoret to mot Leeds. Her feirer han med Jack Grealish og Kevin de ...

Haaland har dermed scoret 20 mål på sine 15 første kamper i Premier League. Han er nemlig født i byen i Yorkshire, da faren hans Alf-Inge Håland spilte for Leeds i perioden 1997-2000. Erling Braut Haaland scoret to mål da Manchester City slo Leeds 3-1 på bortebane i kveld.

Image courtesy of "ABC Nyheter"

Haaland med ny milepæl i Manchester City – scoret to i 3-1-seier ... (ABC Nyheter)

Erling Braut Haaland scoret to ganger i Manchester Citys 3-1-seier over Leeds i Premier League onsdag. Nordmannen rundet 20. ligamål denne sesongen.

Laget til Jesse Marsch har kun to poengs forsprang på lagene under nedrykksstreken. Deretter venter Manchester-derbyet mot United 14. januar er det oppgjør mot Chelsea i London.

Haaland herjet - scoret to og satte ny rekord (TV 2)

Erling Braut Haaland (22) herjet i Premier League-comebacket mot Leeds, scoret to mål og nådde ny milepæl.

Han slo tilbake til jærbuen, som skøyt via Meslier og i mål. Han kom til skudd som Meslier reddet, men returen satte Rodri i nettet. 22-åringen passerte også faren Alfie, som scoret 18 mål i Premier League da han spilte i England. Han spilte 90 minutter igjen og scoret to fantastiske mål, sier Guardiola til Viaplay. Haaland og City kom til en gigantisk sjanse allerede etter halvminuttet spilt. Jeg er stolt i dag, sier jærbuen til Viaplay. Da jeg var liten hadde jeg Leeds-drakt med Eirik Bakke og en City-drakt med far på ryggen, så dette er en stor dag for meg og familien, sier Haaland i et intervju med Viaplay. Han scoret to mål, men farten hans er ikke helt der den kan være. Han gikk med det forbi Kevin Phillips som brukte 21 kamper på å score 20 mål. – Jeg har en følelse av at han fortsatt ikke er på topp. Der han spilte 45 kamper frem til 2003. Faren Alfie Haaland spilte for begge klubbene i sin karriere.

Image courtesy of "Aftenposten"

Haaland tilbake til fødebyen: – Sendte meg melding med en gang (Aftenposten)

Erling Braut Haaland (22) hylles av motstanderens manager, før han onsdag kveld er tilbake i Premier League mot pappa Alfies gamleklubb i fødebyen Leeds.

– Legen sa at han skadet et leddbåndet i foten og det er så smertefullt. Det er ikke enkelt å komme seg etter det, og derfor har han slitt. [Manchester Evening News](https://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/man-city-news-haaland-alvarez-25843460). Fotskaden han pådro seg mot gamleklubben Borussia Dortmund i slutten av oktober er fortsatt ikke helt bra. [kulthelten Marcelo Bielsa](https://www.vg.no/sport/fotball/i/k6GWmQ/leeds-bekrefter-bielsa-ferdig-i-klubben). Dere har alle sett personligheten hans. – Tiden jeg hadde med Erling var helt enestående og vi hadde et utrolig fint forhold. Det er noe vi har snakket om, fortsetter amerikaneren. [Manchester Evening News](https://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/erling-braut-haaland-manchester-united-16935975). [Manchester City](https://www.vg.no/tag/manchester-city). – Jeg vil bli best. [Leeds](https://www.vg.no/tag/leeds-united?before=2022-03-18T22:06:02Z).