Ørnulf Høyer

 
 
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
Stoppet episode etter bråk: - Dypt sjokkert

Se og Hør avslører: TV 2 klippet om dagens episode etter massivt utbrudd fra Ørnulf Høyer.


- Jeg ringte dem og sa at de kan ikke legge ut noe som er såpass uriktig. - Onsdagens utgave av «Farmen kjendis» ble tirsdag ettermiddag sendt ut for gjennomsyn til utvalgte journalister som følger programserien tett. - At TV 2 viser dette er sjikanerende galskap, og føles som et overtramp. Det er ikke mange uker igjen før vi står igjen med en vinner av årets «Farmen kjendis». Hva er det de snakker om? Denne delen av episoden er nå blitt klippet vekk.
show more
Post cover
Image courtesy of "Newsner Norsk"
Farmen-Ørnulf raser mot TV 2: «Jeg er dypt sjokkert»

OBS: Saken inneholder spoiler om kveldens episode! I realityserien «Farmen kjendis» følger spente seerne med på deltakernes liv på Steinsjøen gård.


– At TV 2 viser dette er sjikanerende galskap, og føles som et overtramp. Han mener det bare er tull når han får vite om dette. Hvorfor prøve å gjøre det til noe det ikke er, spør han. Det er en ubehagelig greie, så jeg vil at du skal vite det, forteller Lysne i følge TV 2 i onsdagens episode. Høyer kjempet mot TV-profil Aslak Maurstad (30), som til slutt måtte takke for seg etter å ha tapt i grenen øksekast. LES MER:
show more
Post cover
Image courtesy of "Sosialnytt.com"
Streik på «Farmen kjendis»: – Hvor mye mannsskit er det som sirkulerer oppi skolten på deg?

Jens Stoltenberg er nominert til Nobels fredspris · Mange mener Stoltenberg fortjener prisen · Greta Tunberg ble nominert av Lan Marie Berg · LES OGSÅ: · Følg oss ...


Jeg synes det var så fantastisk fint at hun sa akkurat det hun følte, og jeg ler bare jeg tenker på det. Og den fjerde uka måtte [ Malin Nesvoll trekke seg på grunn](https://sosialnytt.com/trekker-seg-fra-farmen-kjendis-man-blir-jo-redd/) av sykdom. Kvinnene valgte å gå ut i streik som følge av førstekjempe-valget, og vil ikke delta i ukesoppdraget. [ Elin Tvedt røk ut etter tvekamp](https://sosialnytt.com/elin-tvedt-det-er-vel-ingen-hemmelighet-at-veldig-mange-onsket-meg-tilbake/) mot Marit den tredje uka. Lina Adamour trakk seg alt den andre dagen](https://sosialnytt.com/forlot-kjendisgarden-etter-munnhuggeri-fra-dag-en/) etter en konflikt med Ørnulf Høyer. Før valget opplyste Ørnulf at han hadde valgt en person han ikke kommuniserer særlig bra med.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
TV 2 gjorde «Farmen»-endringer få timer før publisering: – Ikke riktig gjenfortalt

I onsdagens episode av «Farmen kjendis» på TV 2, velger deltaker Ingrid Vik Lysne (31) å ta storbonde Ørnulf Høyer (66) til side for en samtale om det hun ...


Det er bare tull, sier han til Se og Hør om innholdet i samtalen. Høyer skal nemlig ha reagert på innholdet, og kjente seg ikke igjen. Men at vi velger ut til ulike «roller», medfører ikke riktighet. I onsdagens episode blir seerne vitne til at det skal danses foran et publikum i forbindelse med ukesoppdraget. Det var flere ting som gjorde at jeg sa ifra, sier Lysne til Nettavisen om bakgrunnen for dette. Jeg tror det er mer dritt å være han enn meg.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Satt ut over deltakerens påstand: - Jeg er ikke en som «tar meg til rette»

I onsdagens episode tar Ingrid Vik Lysne opp det hun mener er «ubehagelig oppførsel» fra Ørnulf Høyers side.


31-åringen legger til at hun forstår det er et generasjonsskille, og at ting har endret seg med tiden. – Det er selvfølgelig helt annerledes å se det på TV, for det var flere små, lignende hendelser. Også synes jeg at Ørnulf tok det veldig bra, og håper dette kan være et godt eksempel på hvordan man kan løse noe slikt på en bra måte. Når TV 2 kontakter Lysne, sier hun at dagens hendelse er det hun har vært mest spent på å se. Lysne sier deretter til kamera at hun syns Høyers oppførsel er uakseptabel, og ønsker å ta det opp med ham. – Det er lærdom å ta. Det var ikke en eldre mann som trengte seg på på noen måte, det var bare gøy. Høyer virker å bli satt ut av samtalen, og presiserer at det er uskyldig lek fra hans side. Det er en ubehagelig greie, så jeg vil at du skal vite det. Lysne beklager så til Karlstad, og sier det ikke var meningen at 25-åringen skulle ta hennes plass. Jeg tror ikke Ørnulf ser i det hele tatt at han er en mann som over 30 år eldre enn meg. Hun referer her til at Høyer er ukens storbonde, og igjen velger hvem som skal være førstekjempe.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
«Farmen»-bråket: Reiste utenlands

I løpet av årets sesong av «Farmen kjendis» har Ørnulf Høyer (66) stått i litt flere konflikter enn de andre deltakerne. Sesongen startet blant annet med et ...


- Jeg savner at det skulle vært med en idrettsprofil i programmet. Noe Høyer ofte fikk høre inne på gården var at personligheten hans til tider kunne virke litt «mye» for de andre deltakerne. Det skjønner jeg nå.


Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Presset TV 2 til omklipp: - Dypt sjokkert

Dagbladet avslører: TV 2 klippet om dagens episode etter massivt utbrudd fra Ørnulf Høyer.


- Jeg ringte dem og sa at de kan ikke legge ut noe som er såpass uriktig. - Onsdagens utgave av «Farmen kjendis» ble tirsdag ettermiddag sendt ut for gjennomsyn til utvalgte journalister som følger programserien tett. - At TV 2 viser dette er sjikanerende galskap, og føles som et overtramp. I en tidligere versjon av episoden, som ble sendt ut til pressen tirsdag ettermiddag, kunne man nemlig se to deltakere snakke inngående om Høyers oppførsel på gården. Nå kan Dagbladet avsløre at TV 2 så seg nødt til å klippe om episoden bare timer før den skulle bli publisert. Det er ikke mange uker igjen før vi står igjen med en vinner av årets «Farmen kjendis».
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Ørnulf Høyer om «Farmen»-deltakelsen: – Ikke sånn jeg hadde sett for meg

Årets «Farmen kjendis»-sesong kommer ikke uten dramatikk. Det går nemlig en kule varmt når deltaker Ingrid Vik Lysne (31) opplevde at storbonde Ørnulf Høyer ...


Høyer skal nemlig ha reagert på innholdet, og kjente seg ikke igjen. Jeg skulle ønske jeg var klokere og ikke brukte den type ord. Derfor har jeg bedt han om unnskyldning, sier hun til Nettavisen og fortsetter: – Hun har sagt unnskyld, og det synes jeg er helt fantastisk. I den situasjonen klarte jeg ikke forstå det. Det forteller han selv til Nettavisen.
show more
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
«Farmen»-bråket: Reiste utenlands

I løpet av årets sesong av «Farmen kjendis» har Ørnulf Høyer (66) stått i litt flere konflikter enn de andre deltakerne.


Noe Høyer ofte fikk høre inne på gården var at personligheten hans til tider kunne virke litt «mye» for de andre deltakerne. - Jeg savner at det skulle vært med en idrettsprofil i programmet. Det skjønner jeg nå.


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Blir forbanna på storbonden: - Skitfeig

Storbonde Ørnulf Høyer (66) tar valget om å sette jentene i faresonen under førstekjempevalget denne uken. Da går kvinnene ut i streik.


Jeg synes det var så fantastisk fint at hun sa akkurat det hun følte, og jeg ler bare jeg tenker på det. Da jeg var storbonde, var det flere som ba meg snakke med Marit om at hun skulle være mer positiv, hevder gründeren. Det er nesten til å flire seg i hjel av, og derfor gidder jeg ikke å skaffe deg en kniv. Det var Moi. Dette var ifølge storbonden, basert på deres arbeidsinnsats og integritet. Hun har en aggressiv måte å være på, sier Høyer til TV 2.
show more