Osame Sahraoui

 
 
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Vålerenga solgte Sahraoui til Heerenveen: – Slik det måtte bli

Vålerenga har solgt Osame Sahraoui til nederlandske Heerenveen, som på overgangsvinduets siste dag sikret seg to norske talenter.


Det er en spiller jeg skulle ønske vi kunne hatt her lenger, og kanskje solgt til en enda større klubb. – Jeg synes det er trist at Osame selges. Han har undertegnet en avtale som gjelder til sommeren 2026 og får drakt nummer 20.


Post cover
Image courtesy of "Vålerenga"
Sahraoui solgt til SC Herenveen

Spekulasjonene har vært mange og forhandlingene lange, men nå er det klart at Osame Sahraoui selges til den nederlandske storklubben, SC Herenveen.


Når det er sagt så unner jeg Osame denne muligheten, og med den korte kontrakten han hadde igjen, var det slik det måtte bli, avslutter sjefen. Samtidig må jeg prøve dette og tror Nederland og Herenveen er det rette steget for meg. - Jeg har mye følelser for Vålerenga, og det har jeg fått tilbake også.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Sahraoui klar for Heerenveen: – Det rette steget for meg

Ryktene rundt Vålerengas midtbanejuvel har florert de siste dagene. Nå er Vålerenga og Heerenveen enige om en overgang for 21-åringen.


6 30 Det føles som et rett sted å komme til for å ta ytterligere steg, sier Sahraoui. Sahraoui trente med laget helt til han fikk bekreftet at klubbene var enige. Det gjør utslag å miste en spiller, så forhåpentligvis mister vi ikke to, sier Fagermo til VG som sikter til treningsfraværet til [Amor Layouni.](https://www.vg.no/sport/fotball/i/GMjXn6/layouni-blir-vaerende-i-vif) Jeg skulle selvfølgelig ønske vi kunne fått enda en sesong med ham, men det er en tid for alt.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
- Gigaovergang i boks

19.29: Osame Sahraoui er på vei til Heerenveen. Bilder fra Dagbladets Deadline Day-sending viser at Sahraoui signerer kontrakten med den nederlandske klubben i ...


Klubben har vært på midtbanejakt etter at Christian Eriksen ble skadet i FA Cup-oppgjøret mot Reading. Dansken er ute i flere måneder. Det bekrefter klubben på Unggutten lånes imidlertid tilbake igjen til umiddelbart. 20.31: Joel Mvuka har meldt overgang til franske Lorient. [pic.twitter.com/Rqfsf8T2v0] [January 31, 2023] Det bekrefter Bodø/Glimt på sine sider. [https://t.co/JODnjfkyEE] [January 31, 2023] De to klubbene skal være enige om en umiddelbar overgang. Summen er ennå ikke kjent, men det skal være snakk om en sum på omtrent 1,3 milliarder norske kroner. Det bekrefter klubben på sine sider. [pic.twitter.com/jHXqAUBKKQ] [January 31, 2023]
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Bekreftet: Sahraoui solgt til Heerenveen

Osame Sahraoui er klar for Heerenveen, bekrefter Vålerenga. Avtalen strekker seg til sommeren 2026. – Jeg har mye følelser for Vålerenga, og det har jeg fått ...


Det ble direkte avslått av VIF. Samtidig må jeg prøve dette og tror Nederland og Herenveen er det rette steget for meg. – Jeg har mye følelser for Vålerenga, og det har jeg fått tilbake også. Det første kom på søndag og var på én million euro samt 100.000 euro i bonuser, altså en totalpakke på i underkant av 12 millioner kroner. Noen timer senere, mens Sahraoui var ute på treningsfeltet i VIF-tøy, kom klubbene til enighet om rammene for en overgang. Se TV 2s Deadline Day-sending fra 18.55 på TV 2 Sport 2 og i
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Overrasket over rivalens rekordsalg: – Hvor god er han?

Mens Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo stusser på prisen for Daniel Karlsbakk (19), mener tidligere fotballagent Terje Liverød at Viking solgte for billig.


Det er i gåseøyne ingenting, mener Liverød. Terje Liverød er mangeårig fotballagent og har også vært ansatt som talentspeider i utlandet. Det er klubbrekord i Viking. – Jeg er overrasket over den summen med en spiss som er... Likevel mener Liverød norske klubber må ha mer is i magen. Hvor god er han?
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Her får Sahraoui beskjeden fra VIF-sportssjefen: Du skal til Heerenveen!

Her får Sahraoui beskjeden fra VIF-sportssjefen: Du skal til Heerenveen! Kantspiller Osame Sahraoui (21) går fra Vålerenga til nederlandske Heerenveen. Utvid.


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Bekreftet: Sahraoui solgt til Heerenveen

TV 2 kan erfarer at Osame Sahraoui signerer kontrakten sin med Heerenveen nå. Avtalen strekker seg til sommeren 2026. Han gjennomfører den medisinske testen i ...


Det ble direkte avslått av VIF. Samtidig må jeg prøve dette og tror Nederland og Herenveen er det rette steget for meg. – Jeg har mye følelser for Vålerenga, og det har jeg fått tilbake også. Det første kom på søndag og var på én million euro samt 100.000 euro i bonuser, altså en totalpakke på i underkant av 12 millioner kroner. Noen timer senere, mens Sahraoui var ute på treningsfeltet i VIF-tøy, kom klubbene til enighet om rammene for en overgang. Se TV 2s Deadline Day-sending fra 18.55 på TV 2 Sport 2 og i
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Her får Sahraoui beskjeden fra VIF-sportssjefen: Du skal til Heerenveen!

Osame Sahraoui går fra VIF til nederlandske Heerenveen.


Post cover
Image courtesy of "Eurosport"
Heerenveen henter ny nordmann - Sahraoui klar for den nederlandske storklubben

Osame Sahraoui blir å se i nederlandsk fotball i årene fremover. Han har skrevet under på en tre og et halvt års avtale med Heerenveen.


Når det er sagt så unner jeg Osame denne muligheten, og med den korte kontrakten han hadde igjen, var det slik det måtte bli, avslutter sjefen. Samtidig må jeg prøve dette og tror Nederland og Herenveen er det rette steget for meg. – Jeg har mye følelser for Vålerenga, og det har jeg fått tilbake også.
show more