Ozzy Osbourne

 
 
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Ozzy Osbourne avlyser avskjedsturne

Avskjedsturneen til artisten Ozzy Osbourne i Europa er avlyst. Det kunngjorde han sjølv onsdag. Turneen skulle eigentleg skjedd i 2019, men har blitt ...


Post cover
Image courtesy of "Kontrast1.no"
Ozzy Osbourne syk: "Jeg trodde aldri det skulle ende slik"

"Dette er noe av det vanskeligste jeg noen gang har måttet dele med mine lojale fans." Han skriver på sosiale nettverk. "Som dere alle vet, hadde jeg for.


For ham å opptre på scenen «Hvor er jeg». Teamet mitt er for tiden i gang med ideer om hvor jeg kan opptre uten å reise fra by til by og land til land.» «Dette er noe av det vanskeligste jeg noen gang har måttet dele med mine lojale fans.» Han skriver på sosiale nettverk.


Post cover
Image courtesy of "Rockman"
Ozzy Osbourne i tårer: – Avlyser Europaturnè 2023 m/Judas Priest og all fremtidig turnèvirksomhet

Ozzy Osbourne bekrefter i dag at han dessverre må avlyse årets planlagte Europaturnè med special guests Judas Priest som skulle starte 3. mai i Helsinki, ...


«No more tours II» som var Ozzy sin tittel på sin siste turnè som startet april 2018 og avluttet 31. Jeg elsker dere alle…» – Ozzy Osbourne Jeg enormt ydmyk og takknemlig over måten dere alle tålmodig har holdt på billettene deres i hele denne tiden, men jeg har nå innsett at jeg ikke er fysisk i stand til å gjennomføre mine kommende Europa/UK-turdatoer. Jeg hadde aldri forestilt meg at mine turnédager skulle ende på denne måten. drømte jeg ville ha. Europaturnéen sammen med Judas Priest var opprinnelig satt til 2019 og deretter utsatt tre ganger.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Fortvilet Ozzy Osbourne avlyser Europa-turneen

Dette er trolig noe av det tyngste jeg noensinne har måttet dele med fansen», skriver Ozzy Osbourne onsdag.


Men nå har han innsett at det ikke er noen annen utvei enn å avlyse den forestående turneen. «Sangstemmen min er fin. [lider av Parkinson](https://www.vg.no/rampelys/i/MRBPwo/rockelegenden-ozzy-osbourne-avsloerer-alvorlig-sykdom), forsikrer om at alt han har ønsket og tatt sikte på, har vært å komme tilbake på scenen.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Ozzy Osbourne avlyser turné

Osbourne sier avlysningen kommer som følge av en ryggmargsskade han pådro seg i en ulykke for fire år siden. Black Sabbath-frontmannen skriver at skaden gjør at ...


Stjernen skal ha pådratt seg skaden etter et fall for fire år siden, noe som forverret skadene han pådro seg i en nesten-dødelig firehjulsulykke i 2003. Osbourne sier avlysningen kommer som følge av en ryggmargsskade han pådro seg i en ulykke for fire år siden. Den britiske rockeartisten Ozzy Osbourne (74) avlyser sin planlagte turné i Europa.
show more
Post cover
Image courtesy of "folkebladet.no"
(+) Ozzy Osbourne «ikke fysisk i stand til å turnere» til sommeren – avlyser avskjedsturneen

Ozzy Osbourne ga onsdag fansen beskjed om at det ikke blir noe av de flere ganger utsatte konsertene i mai og juni i Europa.