Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Mbappé ut med skade i PSG-seier – misset to straffespark

Kylian Mbappés misset et straffespark to ganger og måtte byttes ut med skade i seriekampen mot Montpellier. Det ødela dagen for Paris Saint-Germain onsdag.


Arnaud Nordin reduserte, men Zaïre-Emery kom inn og scoret sitt første mål for førstelaget. Ramos måtte også ut med en hodesmell, og et Messi-mål ble annullert for offside etter VAR-gjennomgang. PSG fikk straffe etter sju minutter da Christopher Jullien ulovlig hindret Sergio Ramos på et frispark.


Post cover
Image courtesy of "NRK"
Mbappé misset to straffer og ble skadet i PSG-seier

Kylian Mbappés misset et straffespark to ganger og måtte byttes ut med skade i seriekampen mot Montpellier. Det ødela dagen for Paris Saint-Germain onsdag.


Arnaud Nordin reduserte, men Zaïre-Emery kom inn og scoret sitt første mål for førstelaget. Ramos måtte også ut med en hodesmell, og et Messi-mål ble annullert for offside etter VAR-gjennomgang. PSG fikk straffe etter sju minutter da Christopher Jullien ulovlig hindret Sergio Ramos på et frispark.