PSG

2023 - 2 - 1

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Mbappé ut med skade i PSG-seier – misset to straffespark (Nettavisen)

Kylian Mbappés misset et straffespark to ganger og måtte byttes ut med skade i seriekampen mot Montpellier. Det ødela dagen for Paris Saint-Germain onsdag.

Arnaud Nordin reduserte, men Zaïre-Emery kom inn og scoret sitt første mål for førstelaget. Ramos måtte også ut med en hodesmell, og et Messi-mål ble annullert for offside etter VAR-gjennomgang. PSG fikk straffe etter sju minutter da Christopher Jullien ulovlig hindret Sergio Ramos på et frispark.

Mbappé misset to straffer og ble skadet i PSG-seier (NRK)

Kylian Mbappés misset et straffespark to ganger og måtte byttes ut med skade i seriekampen mot Montpellier. Det ødela dagen for Paris Saint-Germain onsdag.

Arnaud Nordin reduserte, men Zaïre-Emery kom inn og scoret sitt første mål for førstelaget. Ramos måtte også ut med en hodesmell, og et Messi-mål ble annullert for offside etter VAR-gjennomgang. PSG fikk straffe etter sju minutter da Christopher Jullien ulovlig hindret Sergio Ramos på et frispark.

Explore the last week